Scandic ny frokost6

Her serveres den beste hotellfrokosten

Nå skal igjen årets beste hotellfrokost kåres. Over 400 hotell og overnattingssteder er besøkt og frokosten er vurdert etter konkurransens kriterier. Her kan du se hvor den beste hotellfrokosten serveres – i hvert fylke. Fire hoteller er plukket ut til den endelige finalerunden; Britannia Hotel og Scandic Nidelven i Trondheim, Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo og Scandic Ishavshotel i Tromsø. Den endelige vinneren kåres på kvelden tirsdag 15. september.

Publisert

Hvilket hotell i Norge serverer den aller beste frokosten. Nå er de fylkevise vinnerne i 2015 klare. (Illustrasjonsfoto)

– Det er morsomt å registrere at hoteller som ikke tidligere har markert seg, satser enda hardere på å servere god frokost, sier Kim Johansen, Brand manager i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

Scandic beholder «Rica-grepet»

Tidligere har det vært Rica-hotellene som har dominert denne lista, og Scandic Hotels har klart å befeste posisjonen etter oppkjøpet av Rica. Scandic har hele 12 hoteller med i finalerunden, og som fylkesvise vinnere. Så den erklærte satsingen på frokost har gitt resultater for Scandic.

Les også: Den beste frokosten – fra to kjeder (publisert april 2015)

– Å ha så mange finalister og fylkesvinnere i konkurransen er en seier for alle våre fantastiske medarbeidere over hele landet. Det er de som hver dag legger ned en enorm innsats for at våre gjester får den gode Scandic-frokosten, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

"

Frokosten på Scandic Ishavshotel.

– Vi har tatt det beste fra Rica og Scandic etter integrasjonen av Rica-hotellene. Scandic er med våre 230 hoteller det selskapet i Norden som serverer flest mennesker en fullverdig frokost i løpet av et år. Erfaringen vi har opparbeidet oss har vi brukt til å skreddersy den nye frokosten til det beste for gjestene våre, sier Steen-Mevold.

– Scandic har laget en ny og bedre frokost med fokus på smak, presentasjon og service. Kåringen viser at satsningen bærer frukter, og at frokosten har blitt svært godt mottatt, sier direktør for mat og drikke for Scandic Hotels Norge, Morten Malting.

Britannia i toppen

Frokosten på Britannia Hotel serveres i historiske Palmehaven. (Foto: Thon Hotels)

Ellers har både Thon Hotels og Nordic Choice Hotels flere fylkesvise vinnere, og også to av de fire hotellene som kjemper om seieren.

Frokosten på Britannia Hotel nytes i Palmehavens historiske omgivelser. Frokostbufféten består av et fristende utvalg retter, hvor mye er laget på lokal mat. Kokkene er ute i salen og servitørene er erfarne. Også økologiske og hjemmelagde alternativ settes på bordet.

Palmehaven har vært Trondheims storstue siden 1918.

– Det er en viktig del av grunnmuren til Thon Hotels å servere en god frokost til våre gjester. Jeg er meget stolt over at Britannia Hotel igjen er nominert i Twinings Best Breakfast, sier konserndirektør hotell & restaurant i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Dette er de fylkesvise vinnerne

Finnmark: Thon Hotel Kirkenes

Troms: Scandic Ishavshotel, Tromsø

Nordland: Scandic Havet, Bodø

Rogaland: Scandic Stavanger Airport Hotel, Sola

Østfold: Refsnes Gods, Jeløya

Akershus: Scandic Oslo Airport Hotel Gardermoen

Vestfold: Farris Bad, Larvik

Møre og Romsdal: Scandic Parken Ålesund

Hordaland: Scandic Byparken, Bergen

Oppland: Nythun Fjellstue, Valdres

Hedmark: Scandic Elgstua, Elverum

Nord-Trøndelag: Scandic Hell

Sør-Trøndelag: Britannia Hotel (Thon Hotels) og Scandic Nidelven Hotel

Telemark: Quality Hotel & Resort Badeparken Langesund

Aust-Agder: Strand Hotel Fevik

Vest-Agder: Scandic Dyreparken, Kristiansand

Oslo: Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Buskerud: Scandic Park Hotel Drammen

Sogn og Fjordane: Scandic Sunnfjord Hotel og SPA

Fire finalister

Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo sentrum er blant de fire finalekandidatene.

Følgende hotell er nominert til den avgjørende finalen i Twinings Best Breakfast 2015:

Britannia Hotel, Trondheim

Scandic Nidelven, Trondheim

Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Scandic Ishavshotel, Tromsø

Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast arrangeresfor 11. år på rad. Konkurransen arrangeres av Haugen-Gruppen, og en ekstern jury kårer landets beste hotellfrokost. Nå er årets 19 fylkesvinnere kåret.

15. september kåres den endelige vinneren av Twinings Best Breakfast 2015.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS