Nye Masalamagic-produkter

Nylig ble det lansert to nye tilskudd i den autentiske matserien Nirus Masalamagic.

Publisert

Nyhetene i serien er som de andre produktene gluten- og melkefrie, samtidig uten kunstige tilsetningsstoffer og vegan.

– Jeg ønsker å utvide matrepertoaret for deg som liker autentisk smakog samtidig gi matglade mer kunnskap om indisk mat. Nordmenn har for eksempel mye å hente på å lære mer om ris. Det er mye mer enn bare kokt ris eller boil-in-bag, sier eier og daglig leder i Masalamagic, Niru Kumra.

Basmati

Basmati har sine røtter fra Sanskrit, urspråket mange språk stammer fra, og betyr duftende. Basmati-ris er en ekstra langkornet, vellagret kvalitetsris som kjennes på aroma, smak og riskornets lengde. Denne typen ris sies å inneholde tolv ganger mer aroma enn andre typer. Ris er som vin. God lagring, aroma og riskornets lengde indikerer kvalitet og smak. Den luftige teksturen og unike smaken kan brukes til alle slags måltider. Bruksområdet er størst i Nord-India.

Korma

Korma betyr stekt eller kokt kjøtt og er en rett fra Mughul-kjøkkenet. Retten har prestisje og status som en kongelig rett. Den er vanlig ved høytider på det nord-indiske kjøkken.

Korma er en kjent indisk saus og her er min kongelige variant med kvernede mandler. For å variere styrke, er det medium styrke, men beholdt de aromatiske krydderne. Tanken er å gi brukeren fleksibilitet til å bruke valgfrie ingredienser og fortsette det indiske mateventyret på sitt eget kjøkken; gjerne med våre kvalitetsrike krydder og tilbehør, sier Niru Kumra.

– Utvidelsen er i tråd med min visjon om å gjøre indisk mat like kjent som pizza og pasta, sier Niru Kumra.

Powered by Labrador CMS