Comfort Hotel Karl Johan med Robert Holan i spissen, ble kåret til årets Comfort-hotell på den årlige samlingen i Nordic Choice Hotels. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Nordic Choice Hotels hedret seg selv

Nordic Choice Hotels startet 2018 med å vinne prisen som beste hotellkjede i Norden, i helgen kjempet de 190 hotellene seg imellom om konsernets egne priser.

Publisert

Den årlige Vinterkonferansen, kalt VK, er det store høydepunktet for de 16200 ansatte i Nordic Choice Hotels. Med nærmere 3000 gjester, feirer hotellkonsernet seg selv og sine gjennom to dager i Stockholm. Det hele ble avrundet med gallamiddag i Globen der artister som Sabina Ddumba, Hkeem og Temur, Pär Gässle og Dr. Alban underholdt.

Men for de nominerte i de ulike kategoriene var det nok prisutdelingen som var det mest spennende. Årets VK hadde «Yes, WeCare» som tema. WeCare er navnet på konsernets arbeid innenfor samfunnsansvar.

Miljøtiltak, inkluderende arbeidsliv og julefeiring avgjorde

Derfor var prisen som "Årets WeCare-hotell" ekstra gjev i år og de ansatte på Farris Bad i Larvik kunne reise hjem som vinnere. Spahotellet har gjort en stor innsats for å redusere energiforbruket med tolv prosent, redusere matsvinnet ved tidlig å bli med på "Too good to go"-appen, de gjør en stor innsats lokalt for å gi arbeidstrening og få mennesker i arbeid, samt arrangerer julefeiring for 150 personer.

– Dette er den beste prisen vi har vunnet. For oss og våre lokale samarbeidspartnere er det utrolig hyggelig å se at det vi synes er så givende å holde på med blir satt pris på, ikke minst i et konsern der de ansatte på alle 190 hoteller gjør en stor innsats hver dag innenfor vårt WeCare-program, sier Andreas Nilsson, hotelldirektør ved Farris Bad.

Årets ansatt fra drammenshotell

Hans kollega, Jannica Landmark-Rosén, hotelldirektør ved Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, ble kåret til årets hotelldirektør i 2017, mens årets ansatt ble Renata Stamkova som jobber ved Comfort Hotel Union Brygge i Drammen. Hun delte prisen med Ali Popal fra Clarion Hotel Wisby i Sverige som også ga navn til Nordic Choice Hotels´ nye juridiske bistandsfond. Comfort Hotel Karl Johan ble årets hotell i Comfort-kjeden.

– VK er noe av det aller viktigste vi gjør for selskapets kultur. Det er både en todagers inspirasjonsinnsprøyting med mange rørende, lærerike og morsomme foredrag og taler, men også en feiring av oss selv. For hotellene er det enorm prestisje å dra hjem med priser, og konkurransen er knallhard. Vi har også 16200 fantastiske medarbeidere, så vi har måttet gå over til å kåre to vinnere hvert år fordi kandidatene er så sterke, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Dette er alle vinnerne

WeCare Hotel of the Year

Farris Bad

Social Media Hotel of the Year

Clarion Hotel Post

New Hotel of the Year

AtSix
Clarion Hotel Helsinki Airport

Comfort Hotel of the Year

Comfort Hotel Karl Johan

Quality Hotel of the Year

Quality Hotel Friends

Clarion Collection Hotel of the Year

Clarion Collection Hotel Victoria

Clarion Hotel of the Year

Clarion Hotel Arlanda Airport

Nordic Hotel & Resort of the Year

Avalon Hotel

Sales Person of the Year

Lene Moe

General Manager of the Year

Jannica Landmark-Rosén

Employee of the Year

Renata Stamkova

Ali Popal

Powered by Labrador CMS