Lena Nøstdahl skal lede Mimirs virksomhet fra det nye kontoret i Tromsø. (Foto: Mimir)
Lena Nøstdahl skal lede Mimirs virksomhet fra det nye kontoret i Tromsø. (Foto: Mimir)

Mimir AS med nytt kontor og nyansettelse i Tromsø

Mimir åpner kontor i Nord-Norge, nærmere bestemt Tromsø. Lena Nøstdahl er samtidig ansatt som ny rådgiver på de nye kontoret. Hun starter i stillingen 1. april 2021.

Norsk reiseliv står i et viktig veikryss i forhold til framtidig utvikling og gjenoppbygging etter pandemien. Mer enn noen gang har næringen behov for bærekraftige løsninger, framtidsrettet reisemålsutvikling og fornyet kompetanse i bedriftene i møtet med muligheter og utfordringer.

Mimir AS utvider nå sin rådgiverstab for å dekke etterspørselen og for å styrke og utvide selskapets kompetanse. Denne gang åpner Mimir kontor i Tromsø.

Lena Nøstdahl, ny rådgiver i Mimir

1.april tiltrer Lena Nøstdahl som rådgiver i Mimir. Hun skal ha et særlig ansvar for oppstart og utvikling av Mimirs nye forretningsområde «Be Smart», som baserer seg på bruk av adferdsøkonomi for å styrke lønnsomhet i bedriftene, øke opplevelsesverdier og stimulere bærekraftighet.

Hun kommer fra stillingen som strategisk utviklingsleder i NordNorsk Reiseliv AS.

«Nøstdahl har et stort engasjement for kunnskapsbasert utvikling av et mer ansvarlig og bærekraftig reiseliv. Hun har på mange måter vært en fanebærer for segmenterings-verktøyet, «Strategisk kompass for Nord-Norge», som Mimir i sin tid var med på å utvikle. I tillegg har hun gode kommunikasjonsegenskaper, hun er en faglig sterk og troverdig formidler med evne til å engasjere. Lena har tidligere jobbet i dagligvarebransjen og har bred erfaring både fra kommersielle selskaper som Tine og Fjordland, men også fra sertifiseringsordningen Fairtrade Norge», heter det i pressemeldingen fra Mimir.

Brennende engasjement

– Jeg gleder meg stort og ser virkelig fram til å starte på denne nye spennende reisen. Etter snart ni år i NordNorsk Reiseliv har jeg opparbeidet meg solid kunnskap og et brennende engasjement for reiselivet. Jeg har sterkt tro på faglig tilnærming og opplever Mimir som en fremtidsrettet, ambisiøs virksomhet med svært gode verdier. For meg er dette verdifullt og av stor betydning, sier Nøstdahl.

– Mimir har kontorer i Larvik, Fredrikstad, Halden, Hemsedal og Oslo og vi ser fram til å få Nøstdahl på plass i Tromsø. Mimir har sine kunder i hele landet, men vårt engasjement for og i Nord-Norge har alltid vært stort. Det er derfor ekstra hyggelig at vi nå får et fast kontor i nord», sier Bård Jervan, som i sin tid etablerte selskapet.

Mimir – 25 år

Mimir vil i 2021 feire sitt 25 årsjubileum, og er med det Norges eldste og største rådgivningsmiljø innen reiseliv.

Mimir AS har siden 1996 levert rådgivningstjenester både til enkeltbedrifter, attraksjoner, reisemål, Innovasjon Norge og andre offentlige kunder i Norge. Kjernekompetansen er reisemålsutvikling, markeds- og konseptvurderinger, opplevelsesproduksjon, analyser/utredninger, klyngeledelse og bærekraft.

Selskapets mål er å være en spesialist – der markedsforståelse, kundebehov, reiselivsfaglig kompetanse og bred erfaring fra norsk reiseliv danner kjernen i rådgivningsvirksomheten. Med Nøstdahls inntreden vil Mimir ha åtte heltidsansatte. Øvrige rådgivere i Mimir AS er Bård Jervan, Torill Olsson, Marie Bergsli, Ann-Jorid Pedersen og Ingrid Solberg Sætre. Janne Auby jobber som designer og Sarah Maria Peters som researcher.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS