For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Fire dommere dømmer en julesylte under NM i kjøttprodukter 2025.
Dommerbord i gang med pinnekjøttbedømming. Lærlinger fra Meny er med for å lære. Foto: NM i kjøttprodukter.

Smaker seg frem til den beste julematen

Denne uka samles erfarne fagfolk på kjøtt for å smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat og kokt skinke skal under lupen.

Powered by Labrador CMS