Døgnvill Burger og Tarje Haakstad satser i Bjørvika. (Foto: Døgnvill Burger)
Døgnvill Burger og Tarje Haakstad satser i Bjørvika. (Foto: Døgnvill Burger)

Døgnvill Burger åpner restaurant i Bjørvika

I 2012 åpnet Døgnvill Burger sin første restaurant på Vulkan i Oslo. Nå, seks år senere, ferdigstilles den femte – i Bjørvika. Restauranten åpnes i oktober.

Publisert
Døgnvill Burger åpner en ny restaurant i Bjørvika i oktober. (Foto: Døgnvill Burger)
Døgnvill Burger åpner en ny restaurant i Bjørvika i oktober. (Foto: Døgnvill Burger)

Døgnvill Burgers nyeste restaurant havner midt i hjertet av bydelen som skal huse både Operaallmenningen og Nye Deichmanske Hovedbibliotek, Bjørvika.

Døgnvills største satsing

Dette blir Døgnvills største satsing hittil.

Daglig leder for Døgnvill Burger, Tarje Haakstad. (Foto: Døgnvill Burger)
Daglig leder for Døgnvill Burger, Tarje Haakstad. (Foto: Døgnvill Burger)

Restauranten måler fem meter fra gulv til tak og skal ha 124 sitteplasser fordelt på to plan. Det bygges også en separat bar med 50 sitteplasser som skal fungere som både dag- og kveldsbar. Og på toppen av det hele: En stor uteservering med 100 sitteplasser og utsikt til Operaen og folkelivet.

– Bjørvika er et spennende område i stor vekst. Det er mye som skjer innenfor både kultur, boligbygging og utvikling av de gamle havneområdene. Det har vi lyst til å være en del av, sier daglig leder i Døgnvill Burger, Tarje Haakstad, i en pressemelding.

Åpner dørene i oktober

Med spennende og originale høykvalitetsburgere, et stort utvalg av lokale drikkevarer, tjukke milkshakes og stålfokus på service, har Døgnvill Burger hatt stor suksess. Nå utvider de altså med sin femte og hittil største restaurant, som etter planen skal åpnes i oktober.

– Vi tar med oss menyen og konseptet fra de allerede godt etablerte Døgnvill-restaurantene, men det er mye som blir nytt og eksklusivt for Bjørvika-satsingen. Baren, som er fem meter høy og et blikkfang i seg selv, skal fungere som lunsj-, kaffe- og arbeidssted på dagtid, med egen lunsjmeny og på sikt, forhåpentligvis, også en frokostmeny. På kvelden forvandles den til en kveldsbar som tilbyr en utvidet og nøye planlagt drikkemeny, forteller Haakstad.

Inspirert av kafékulturen i New York

Restaurantens innredning er inspirert av klassiske amerikanske restauranter fra 20- og 30-tallet, med jernbanepanel, diner-lamper og mønstret vinylgulv. Baren er inspirert av kafékulturen i New York og innredes med arbeidsplasser, slik at forretningsfolk i nærområdet har muligheten til å stikke innom for å skifte arbeidsmiljø, spise enkle matretter eller drikke kaffe. Haakstad forteller at de har stor tro på satsingen.

– Alt er tilrettelagt for de fleste anledninger. Vi har utallige stikkontakter til folk som vil jobbe mens de spiser, en restaurant som rommer langt større grupper enn tidligere og en uteservering med sol hele døgnet. Vi gleder oss til å åpne dørene, sier han.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS