Morten Laupstad er ansatt som kjededirektør for Utvalgte Spisesteder. (Foto: Privat)
Morten Laupstad er ansatt som kjededirektør for Utvalgte Spisesteder. (Foto: Privat)

Skal lede Utvalgte Spisesteder

Morten Laupstad er ansatt som ny kjededirektør/daglig leder i Utvalgte Spisesteder. Har tar over etter Ole Ragnar Repp 1. august.

Publisert
Morten Laupstad. (Foto: Privat)
Morten Laupstad. (Foto: Privat)

Utvalgte Spisesteder AS (US) eies av 20 spisesteder langs hovedveiene i Sør-Norge.

Bred bransjeerfaring

Ole Ragnar Repp, som har vært kjededirektør i US de siste to årene, overlater lederjobben til Morten Laupstad fra 1. august. Laupstad er utdannet fra Universitetet i Stavanger, avd. Norsk Hotellhøgskole, og har fagbrev både som kokk og resepsjonist.

Han er godt kjent i reiselivsnæringen og har bred erfaring i salg og markedsføring innen storhusholdningsbransjen.

Laupstad har bakgrunn fra blant annet NHO Reiseliv, Compass Group, Famosa Norge, Menigo Foodservice og Rica Hotels (F&B-manager).

Repp fortsetter i sentral rolle

Ole Ragnar Repp fortsetter i en sentral rolle i US med ansvar for å styrke kjedens oppfølging av avtaler mot medlemsbedriftene og våre samarbeidspartnere. Repp vil fortsatt ha ansvaret for å implementere alle pågående konsepter og prosjekter.

«Vi styrker nå organisasjonen slik at Repp fremover kan fokusere mer på å skape verdi for våre medlemsbedrifter», heter det i en pressemelding fra Utvalgte Spisesteder.

Britt Fjeldstad kommer også inn i en sentral rolle i Utvalgte Spisesteder. Fjeldstad får operasjonelt ansvar for US’ designprofil, at organisasjonen er synlig i definerte kanaler, samt at alle markedsføringsoppgaver og intern informasjonsflyt blir ivaretatt.

Nye medlemmer på vei inn

Utvalgte Spisesteder AS (US) eies av 20 spisesteder langs hovedveiene i Sør-Norge.

«Nå er nye medlemmer på vei inn i kjeden, og US ønsker å styrke administrasjonen, også for å kunne tilby medlemskap til spisesteder i resten av landet. Med disse forsterkningene vil vi være godt rustet til å bygge videre på den suksess våre medlemsbedrifter har skapt de siste 5-6 år», heter det i meldingen fra US.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS