Charly’s på Radisson Blu Tromsø er renovert. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Krysspress)

Charly's er tilbake i Tromsø

Radisson Blu Hotel i Tromsø har brukt vintermånedene på å renovere og oppgradere restauranten Charly’s.

Publisert
Charly's.  (Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Krysspress)

Restauranten Charly’s, som nå har fått nytt interiør, ny meny og har tatt tilbake det originale navnet, har allerede blitt godt mottatt av gjestene. Oppgraderingen har skjedd i samarbeid med Link Arkitektur.

– «Charly's Bar and Grill» var kjent som restaurant og dansested i Tromsø på 70- og 80-tallet. Med denne oppgraderingen ønsker vi å ta tilbake tronen som et populært spisested, og gi både hotellgjestene og tromsøværingene gode matopplevelser, forteller restaurantsjef Kent-Are Jakobsen hos Charly’s ved Radisson Blu Hotel i Tromsø i en pressemelding.

Charly's.  (Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Krysspress)

Beholder favorittene

Radisson Blu Hotel i Tromsø åpnet dørene for 45 år siden og Charly’s ble raskt et populært sted, både for hotellgjestene og innbyggerne i byen. Restauranten har nå gjennomgått en omfattende oppgradering og har fått et helt nytt design og nye møbler. Noen av favorittene er imidlertid beholdt, forteller restaurantsjefen.

– For 30 år siden var nok Charly's best kjent som et dansested, men restauranten serverte også da mat fra grillen. Det nye Charly’s er ikke lenger et dansested, men heller en intim a la carte-restaurant og vi tilbyr fortsatt klassikeren «Husets plankestek», sier Jakobsen.

Restaurantsjefen kan også røpe at det med jevne mellomrom er mulig å ta en dans hos Charly’s, når deler av lokalet ryddes slik at dansegulvet kommer frem. Restauranten er åpen for både hotellets gjester og for innbyggerne i byen.

Omfattende renoveringsprosess

Renoveringen av Charly’s hos Radisson Blu Hotel i Tromsø er en del av Rezidor Hotel Groups omfattende renoveringsprosess i Norden.

I løpet av få år skal Rezidor Hotel Group investere ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Rezidor Hotel Group

Rezidor Hotel Group er en del av Carlson Rezidor. Totalt er det 1400 hoteller i Carlson Rezidor Hotel Group, som inkluderer kjedene Radisson Blu, Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson, nyinnkjøpte Prizeotel og Country Inns & Suites By Carlson.

Om lag 460 av disse 1400 hotellene (over 100 000 hotellrom) er i Rezidor Hotel Group (fordelt på ca. 80 land).

Radissob Blu er en del av Carlson Rezidor Hotel Group, som har om lag 290 hoteller i 69 land og områder.

Rezidor har ansvaret for gruppens hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA), mens Carlson har ansvaret for hotellene i Sør-, Mellom-Amerika og Asia/Stillehavet.

The Rezidor Hotel Group har hovedkontor i Brussel i Belga, mens Carlson Rezidor har hovedkontor i Minneapolis i Minnesota i USA.

Som internasjonal aktør etablerte Rezidor seg tidlig i det nordiske markedet, med deres første hotell, Royal, i København i 1960.

Rezidor Hotel Group har siden november 2006 vært notert på den svenske børsen i Stockholm. Carlson, en privateid, global hotell- og reisevirksomhet, er majoritetsaksjonær.

Les mer på Rezidor.com

Powered by Labrador CMS