Sommer med sunnere iste

Pure Leaf lanserer en iste brygget på ekte teblader, smaksatt med naturlige ingredienser og uten farge- eller konserveringsmidler. Den nylanserte isteen inneholder kun tre prosent sukker, og er søtet med Stevia.

Publisert
Popup-kafé i Øvre Slottsgate.
Popup-kafé i Øvre Slottsgate.

Nordmenn drikker mye iste. Iste er faktisk den drikken uten kullsyre norske voksne kvinner foretrekker.

Nå kan du nyte favorittdrikken med god samvittighet i flotte omgivelser, når Pure Leaf åpner egen popup-kafé i Øvre Slottsgate. Den åpnet 3. juni, og vil være åpen frem til 14. juli.

Ekte og autentiske alternativer

Halvparten av alle nordmenn bekymrer seg for hvilke stoffer matvarer inneholder, og det blir stadig mer populært med et sunt og variert kosthold. De aller fleste foretrekker ekte og autentiske alternativer. Likevel er god smak den viktigste faktoren når vi skal velge iste, etterfulgt av hvor sunn og oppfriskende den er.

– Vi lanserer Pure Leaf fordi vi ser en økende etterspørsel etter rene og naturlige drikker. Isteen består av 97 prosent ekte brygget te, og du kan velge mellom smakene fersken, sitron og mynte. For å unngå bitterhet er tebladene nøye plukket ut, og disse er også hundre prosent sertifisert av Rainforest Alliance, sier markedsansvarlig hos Pure Leaf Norge, Camilla Hilldén, i en pressemelding

Popup-kafé i lanseringsperioden

Kaféen ligger i Øvre Slottsgate Hver fredag mellom klokka 12 og 13 vil det også serveres Pure Leaf-drinker til de første hundre som dukker opp, der man vil kunne velge mellom:

* Pure Leaf mint og basilikum mojito (alkoholfri)

* Pure Leaf sitron og agurk cooler

* Pure Leaf med fersken, bringebær og drue smash

– Vi valgte å åpne en egen popup-kafé i lanseringsperioden for at flest mulig skal få sjansen til å komme innom og smake, sier Hilldén.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS