Foto: Morten Holt

Smak 2020 med åpningsparty i Den Norske Opera

Smak 2020 ruller ut den røde løperen, og inviterer til et gigantisk åpningsparty – i selveste Operaen. Sett av datoen allerede nå: Tirsdag 3. mars 2020.

Publisert
Smak 2020 har åpningsfest i Den Norske Opera 3. mars 2020. (Foto: Morten Holt)

Dette er din mulighet til å mingle med alle i mat- og drikke-Norge og alle som deler din lidenskap for faget. Hit kommer «hele kokke-Norge» og alle som kan krype og gå innen den norske mat- og drikkebransjen.

– Vårt mål er at dette blir festen du ikke kan gå glipp av, sier prosjektleder for Smak 2020, Torill Engelberg.

Foto: Morten Holt

Opera-foajeen tas i bruk

Hans-Petter Thaysen i Z Event har ansvaret for å planlegge og organisere festen. Han vil ikke avsløre alt for mye ennå̊, men lover at det blir heftig:

– Den Norske Opera er kanskje en av de kuleste bygningene man kan booke for denne type fest. Vi gjør om den allerede fantastiske foajeen i operaen til Smak sin ultimate fest- og minglearena. Perfekt for de gode historiene og for å bygge videre på og skape nye relasjoner med kremen av norsk mat- og drikkebransje, sier han til Smakmessen.no.

Hemmelig program

Selve programmet er foreløpig hemmelig, men det er ingen hemmelighet at serveringen har som mål å gi festdeltakerne et realt dyp-dykk inn i de gode og norske smakene.

– Mat og drikke står selvfølgelig sentralt når Smak-folket skal feste, sier Thaysen.

Det vil komme mer informasjon om åpningspartyet ut over høsten. Men det blir rift om billettene, så derfor legges disse ut for salg like over sommerferien.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS