Lanserer whiskysnus

General Mackmyra er en ny snus, inspirert av Mackmyras maltwhisky Svensk Ek.

Publisert

Whiskyinteressen er høyere enn noen gang. Nå lanseres det en egen snusvariant for whiskyentusiastene. General Mackmyra er et direkte resultat av et samarbeid mellom Swedish Match og svenske Mackmyra Whisky.

Henning Ringsby, snusekspert i Swedish Match, sier det ikke finnes noen entydig svar på hva det er som har gjort nordmenn så fascinert av whisky.

– Det er kanskje det spennende spekteret av motsetninger? Whisky er myk og skarp, og på samme tid både søt og torvaktig. Allsidigheten i denne drikken er stor. Snusen General Mackmyra kombinerer Generals tobakksnære og krydrede karakter med den myke, eikaktige og lett røkte krydringen av Mackmyras maltwhisky Svensk Ek, uttaler han.

Ikke første gang

Kombinasjonen av whisky og snus er ikke ny. Det er derimot første gangen Swedish Match inngår et samarbeid med en whiskyprodusent for å kunne utnytte den samlede kompetansen for å utvikle en ny whiskysnus.

– General Mackmyra er resultatet av to sterke varemerker som begge står for kompromissløs nytelse. To Master Blenders fra Swedish Match har jobbet med vår Master Blender Angela D´Orazio, og vi er svært fornøyde med sluttresultatet, sier markedssjef hos Mackmyra, Susanne Tedsjö.

Whiskyprodusenten Mackmyra ble etablert i 1999.

Powered by Labrador CMS