Nyheter fra Freia og Mondelez

Her er mainyhetene fra Freia og Mondelez, der du blant annet kan lese at Freia lanserer en helt ny plattform innen sjokoladeplater med navnet Smakfull.

Publisert

Smakfull

«Smakfull skal levere nye spennende produktstrukturer og unike smakskombinasjoner, og skal skille seg ut fra det som er på markedet i dag: Fylt, krønsj, smooth på en og samme tid. Våre forbrukere ønsker variasjon og overraskelser, og for dette skal vi utforske spennende nye smaksopplevelser. Det kan være nye teksturer, nye kombinasjoner, nye smaker og nye formater. Smakfull er den mer vågale og morsomme siden ved Freia og skal appellere til hele familien», heter det i en pressemelding.

Første produkt i denne serien er Freia Smakfull med Oreo (320 g). Den har sprø Oreo-kjeks og kremete vaniljefyll med Freia sjokolade. Produktet er i salg fra mai 2017.

Daim- & Japp-poser

Ny Japp- og Daim-pose. Med myk karamellen og sjokolademarengs i Japp-biten eller sprøheten av små mandelkrokan-biter dekket med myk melkesjokolade i Daim.

Freia gelé pasjonsfrukt

Pasjonsfrukt er en populær smak som vokser frem på markedet, og er stadig å finne i nye kake- og dessert oppskrifter. Freia ønsket å lansere en gelé med en smak som er i vinden, og som kan benyttes i ulike brukssituasjoner. Freia Gelé med smak av pasjonsfrukt er god alene, men er også egnet som ingrediens i kaker og andre typer desserter.

Freia Oreo Bar

En sjokoladebar med en helt ny smakskombinasjon av merkevarer, Freia og Oreo. En unik vri - sjokolade med Oreo kjeksbiter og kremfyll med vaniljesmak. Med en størrelse på kun 37g er den godt egnet for salg i alle salgskanaler.

Snacks-kjeksen Tuc lanseres i Norge

Tuc er et verdensomspennende kjeksmerke med en lang europeisk historie. Nå lanseres den i Norge. I første omgang introduseres kjeksen i to smaker som først og fremst er kjent fra chips-verdenen; sour cream & onion og paprika.

Tuc har i mange år vært et kjent innslag i nordmenns handlekurv på svenskegrensa og på ferie på sydlige breddegrader. Fra 1. mai 2017 er kjeksen å finne i Norge.

– I Norge har salt og krydret kjeks tradisjonelt sett blitt brukt som akkompagnement til ost. Vi ønsker å utfordre nordmenn til å bruke Tuc mer som en mettende chips under sofa-kosen eller i «aperitiff»-situasjonen, på lik linje som de gjør lenger sør i Europa, sier Elsa Haugen, produktsjef for kjeks i Norge hos Mondelez International.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Mondelēz International

Mondelēz International, Inc er global markedsleder innen sjokolade, kjeks, sukkervarer og pulverdrikker.

Mondelēz International har en årlig omsetning på om lag 35 milliarder dollar.

Selskapet opererer i 165 land.

Mondelēz International er et medlem av the Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 and Dow Jones Sustainability Index.

I Norden er selskapet ledende innen sjokolade, kremost og sjokoladedrikk. I produktporteføljen finner du velkjente merkevarer som Freia, Kvikk Lunsj, Kong Haakon, Daim, V6, Stimorol, Philadelphia, Regia, O´boy, Oreo, Ritz og Tuc.  

Mondelēz International i Norden har cirka 1500 ansatte. I Norge har selskapet hovedkontor i Oslo.

Les mer på Eu.mondelezinternational.com

 

Powered by Labrador CMS