Norges første kremlikør. (Foto: Fjording)

Den første norskproduserte kremlikøren

Kremlikøren Fjording Nordic Cream er basert på norsk potetsprit med smak av karamell og hasselnøtt, og er produsert på Sandane i Nordfjord. Det er den første norskproduserte kremlikøren gjennom tidene.

Publisert
Gründer Øyvind Løkling sammen med Janne Endal Andersson, som står for festen på Hoven Loen, og er Fjording-ambassadør. (Foto: Fjording)

Det er selskapet Fjording, med gründer Øyvind Løkling (38) i spissen, som står bak nylanseringen.

– Jeg klarte ikke å slå meg til ro med at ingen grep tak i denne drikkevarekategorien, og bestemte meg for å gjennomføre det selv, sier Løkling.

Fjording ble etablert i Oslo i 2017, og produksjonspartner er Gardsbrenneriet på Sandane.

Gode tilbakemeldinger fra horecabransjen

Etter to måneder med godt salg og hyggelige tilbakemeldinger fra hotell- og restaurantmarkedet (selges via Vinhuset og Asko) i Oslo og på Nord-Vestlandet, skal Fjording Nordic Cream også lanseres på Vinmonopolet 6. juli 2018.

Samtidig har gründeren lyst til å markere at sin grunderdrøm er blitt en realitet. Det blir nemlig offisiell lanseringsmarkering høyt til værs – på restauranten på toppen av Hoven-Loen, lørdag 2. juni.

Jackbow. (Foto: Jørn Arne Thomasgard)

Les mer om restauranten på Hoven Loen her

Markeres høyt til værs

– Ideen, eller drømmen, om Fjording kremlikør har jeg hatt i 15 år. Tilbakemeldingene fra kundene våre har vært så gode nå i starten at jeg tenker det er på sin plass å kline til med en skikkelig markering. Og hva er vel en bedre lokasjon for en Fjording-feiring enn på Hoven? sier den glade gründeren.

Der blir det underholdning og musikk med Nordfjord-artistene Jackbow, Aleks Grey og en fremadstormende DJ med internasjonalt samarbeid og med lokal tilknytning. Det blir garantert magisk stemning til fjells, sier Løkling.

Du kan lese mer på Fjording.com, og du også kan melde deg på markeringen her.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS