Fagsjef NHO SH Storkjøkkenleverandørene, Joe Harald Strand, inviterer til NM i maskinoppvask på messen Østlandske Storhusholdning til høsten.
Fagsjef NHO SH Storkjøkkenleverandørene, Joe Harald Strand, inviterer til NM i maskinoppvask på messen Østlandske Storhusholdning 18. og 19. oktober.

Noen ledige plasser i NM i maskinoppvask

Det er snart duket for en ny utgave av NM i maskinoppvask. Mange deltakere er klare, men det er ledige plasser, opplyser arrangøren.

Fra en tidligere utgave av NM i maskinoppvask.

– Vi har fått mange påmeldinger til NM i maskinoppvask, som arrangeres under Østlandske Storhusholdning i Vikingskipet på Hamar onsdag 18. og torsdag 19. oktober 2023, men det er fortsatt ledige plasser etter at noen nå har trukket seg fra konkurransen, sier fagsjef for Storkjøkkenleverandørene/BFSN, Joe Harald Strand.

– Meld deg på i dag og bli med i kampen om flotte pengepremier, sier Strand.

Førsteplass og norgesmester får en pengepremie på 10 000 kroner, andreplass får 5000 kroner, og tredjeplass blir belønnet med 3000 kroner.

Se hvordan du kan melde deg på nederst i saken

Endringer i konseptet

De tre beste i NM i maskinoppvask i 2020.

Det er i år gjort noen endringer i konkurransen. Først og fremst har vi gjort endringer for å gjøre konseptet og bedømmingen mer rettferdig for deltakerne, og mer underholdende for både deltakere og publikum.

Det konkurreres fortsatt i heat mellom to og to deltakere i seks kvalifiseringsheat onsdag. Torsdag arrangeres tre semifinaleheat med de seks deltakerne som oppnådde høyest poengsum etter kvalifiseringsheatene. Det nye er at deltakeren beholder poengene fra gjennomførte heat, og det er til slutt den sammenlagte poengsum som teller.

Fra store deler av landet

I de to siste finaleheatene torsdag 19. oktober, konkurrerer de fire deltakerne med høyest sammenlagt poengsum etter kvalifisering og semifinaleheat.

– Den deltakeren som oppnår høyest sammenlagtpoengsum etter gjennomført finaleheat, er norgesmester i maskinoppvask for 2023, sier Joe Harald Strand, og fortsetter:

– Deltakerne som til nå er påmeldt til årets NM, er godt representert fra flere deler av landet. Vi har per i dag noen få plasser ledig til konkurransen og håper at de ledige plassene nå blir fylt opp i tide før første konkurransedag, sier Joe Harald Strand.

Det er den sammenlagte poengsummen etter gjennomføringen av alle heat, som blir avgjørende i finalen.

Les også: Slik gikk i det i NM i maskinoppvask i 2020

– Der du finner en storhusholdnings-oppvaskmaskin

NM i maskinoppvask er en konkurranse for alle som jobber i et storhusholdningskjøkken, institusjon, kantine, hotell, kafé eller alle steder det er en storhusholdningsoppvaskmaskin.

– Det er ingen bestemte opptakskrav i konkurransen, men erfaringen er at deltakerne som selv melder seg på, er dem som er mest motivert for å delta i konkurransen, sier Strand.

Dommere

Mona Lundby skal tradisjonen tro utføre rollen som hoveddommer også denne gangen. Dommerteamet ellers består av Eirik J. Bromstad og Katrine Solbjørg fra selskapet Anticimex og Jørn Jonassen fra Lilleborg.

Her finner du mer informasjon, og kan melde deg på konkurransen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS