29-åring blir ny markedssjef for Quality Hotels

Martine Nerheim Ahlsen (29) er ansatt som markedssjef (Head of Marketing) for hotellkjeden Quality Hotels. Hun tiltrer stillingen 1. mai 2016.

Publisert

Med erfaring fra verdenskjente merkevarer som Starwood og W Hotels, flytter hun nå hjem med mål om å reposisjonere Quality-kjeden i Norden.

Fra W Hotel Verbier

Ahlsen er hentet inn fra W Hotel Verbier, der hun har arbeidet som Director of Marketing & Communication. Ahlsen har bakgrunn fra Hotelschool The Hague i Nederland, og begynte sin hotellkarriere i Starwood Hotels & Resorts i 2010. Etter utdannelsen startet hun som først som trainee sentralt i Brussel, og senere som Brand Management Specialist.

– Jeg har lenge hatt et veldig positivt inntrykk av Nordic Choice Hotels, visjonen selskapet har og kulturen blant de ansatte treffer meg virkelig. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke markedsposisjonen og merkekjennskapen rundt Quality Hotels, og bli bedre kjent med Quality-hotellene og de ansatte i Norden, sier Martine Nerheim Ahlsen i en pressemelding.

Nødvendig erfaring

Fra sin tid i Starwood fikk Ahlsen erfaring fra preopening-teamet på W Hotel Verbier, som er det første ski-hotellet til kjeden. Hun gikk deretter over til operations som ansvarlig for marketing på hotellet. Ahlsen som nå blir del av Quality Hotel-teamet får i oppgave å gjennomføre reposisjoneringen av Quality Hotel til «Friendly & Fun» i alle ledd.

– Erfaringen som hun har fra Starwood sentralt og fra W Hotel Verbier på driftssiden, er svært verdifullt for oss i Quality Hotel. Hun vil være en god brobygger mellom kjeden og de enkelte hotellene, som er avgjørende for å gjennomføre og implementere konsept, kommunikasjon og tiltak som bidrar til å styrke Quality Hotels i Norden. Vi i ledergruppen ser frem til å få Ahlsen med på laget, sier Eivind Tangvik, Senior Vice President, Quality Hotel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Quality Hotels

Quality Hotels en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellkjeder med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum.

Quality Hotels har 54 hoteller i Norden. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Quality Hotels er fullservice-hotell med vekt på kurs, konferanse og møter, lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.

Kjedens kundeløfte er «It`s taken care of».

Les mer på Nordicchoicehotels.no/qualityhotels

 

Powered by Labrador CMS