Foto: Arkiv

Riedel med ny horecapartner i Norge

Sundqvist har valgt Fondberg Beverage Group (FBG) som ny samarbeidspartner i horecamarkedet i Norge. Sundqvist er en distributør som supplerer det svenske og norske markedet med merkevaren Riedel.

Publisert

Glass og dekantere vil fortsatt være tilgjengelig på Vectura, så vel som Vinhuset, Asko og Servicegrossistene.

Daniel Sundqvist, daglig leder for Sundqvist Sverige og Norge, sier han er meget fornøyd med endringen, og valgte FBG for deres imponerende vinportefølje og sterke posisjon i horecamarkedet i Norge.

– Vi tror Fondberg vil kommunisere godt hvorfor Riedel er et naturlig valg for restaurantene og horeca for øvrig. Riktig valg av vin og glass kan være helt avgjørende for en god restaurant-opplevelse, sier Daniel Sundqvist.

Maximilian Riedel applauderer valget av ny partner og gleder seg til samarbeidet med FBG. - Jeg håper det kan bli noen spennende Riedel-glass-smakinger i 2021.

Fondberg Beverage Group

Fondberg Beverage Group er en av Norges ledende vinimportører til Vinmonopolet og horeca, med en bred portefølje fra klassiske regioner i Europa.

I tillegg har FBG markedsledende varemerker fra en rekke regioner fra nye verden.

De seneste årene har produktporteføljen utviklet seg mest innenfor såkalt «fine wine». FBG består av en rekke underselskap til mor-selskapet Fondberg som Winetailor, Winetailor Cru, Jacobs Viine, Good Beverage, Heritage Wines, Pure Wine, Drøbacchus, Modern Wines, First Wines, Norbev, Lacave, Terra Wines og Vin Grossisten.

FBG har samarbeidsavtaler med flere av de største restaurant-grupperingene og mange andre spennende aktører i horecamarkedet.

Sundqvist

Sundqvist forsyner det svenske og norske markedet med kjøkkenredskaper i premiumsegmentet.

Sundqvists historie startet allerede i 1963.

I dag har Sundqvist totalt seks varemerker i Norge og 10 varemerker i Sverige.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS