BjørgvinThorsteinsson

Blir kaptein Scandic Lerkendal

Det som skal bli Norges største konferansehotell har fått sin første ansatt. Bjørgvin Thorsteinsson tar på seg kapteinbindet og blir hotelldirektør ved Scandic Lerkendal. Dermed trer Thorsteinsson inn i den tredje hotellkjeden i løpet av kort tid. Etter en lengre periode som hotelldirektør på Rica Hell Hotel, ble han tidligere i år ansatt på Radisson Blu Royal Garden Hotel – før han nå fortsetter hos Scandic.

Publisert

Bjørgvin Thorsteinsson blir ny administrerende direktør for Scandics nye hotell på Lerkendal. Hotellet åpnes i 2014.

– De fleste hotelldirektører drømmer om å få være med og forme et hotell fra starten av. Når det nye hotellet i tillegg bygges i tilknytning til stadionet til favorittlaget mitt var det rett og slett umulig å si nei, sier Bjørgvin Thorsteinsson.

Thorsteinsson har tidligere vært hotelldirektør ved Rica Hell Hotell i ni år, og melder nå overgang fra samme stilling ved Radisson Blu Royal Garden Hotell hvor han har vært i tre måneder.

Fristelsen ble for stor

– Vanligvis tenker jeg langsiktig når jeg skifter jobb, men fristelsen ved å bli direktør for det som trolig blir det største hotellprosjektet i Trondheim på mange, mange år ble for stor, sier Thorsteinsson.

– Med ansettelsen av Bjørgvin Thorsteinsson som vår sentrale midtbanespiller er en viktig faktor for videre suksessen på plass. Sammen skal vi bygge et lag som sikrer at Scandic Lerkendal går seirende ut av kampen om gjestene, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Hotels AS.

Lover tøff kamp om konferansegjestene

Med Norges største konferansehotell og Rosenborg på laget skal Scandic Lerkendal vinne kampen om konferansegjestene. – Våre konkurrenter kommer til å merke at Nordens største hotellkjede satser tungt i trønderhovedstaden, sier Steen-Mevold

Byggingen av Scandic sitt kjempehotell på Lerkendal pågår for fullt. Det nye hotellet vil få hele 400 rom med over 1200 senger, og hotellets største konferansesal vil være på over 1400 kvm. Hotellet skal etter planen åpne sommeren 2014.

– Vi tror ikke Trondheim har fått utnyttet sitt potensiale som konferanseby. Med alt vi kan tilby av fasiliteter på Scandic Lerkendal og med et unikt samarbeid med Rosenborg skal vi gjøre vårt for å gjøre Trondheim til det ledende stedet for kurs og konferanse i Norge, sier Steen-Mevold.

Slik blir det nye hotellet på Lerkendal.

Samarbeid med RBK

Scandic Lerkendal bygges i tilknytning til Rosenborg sin hjemmearena, og det gir store fordeler både for hotellet og RBK.

– På samme måte som mange andre store klubber i Europa er vi avhengig av inntekter også fra andre områder enn det rent fotballmessige. Samarbeidet med Scandic er nok et ledd i å bygge opp en enda mer profesjonell klubb også utenfor fotballbanen, sier Hroar Stjernen, daglig leder i RBK.

Utvikle kampdagkonseptet

RBK sitt mål er å ha de beste fasilitetene i Norge for spillere, supportere og samarbeidspartnere.

– Klubber som Chelsea og Manchester United har hotell i tilknytning til stadion. Med Scandic på plass gir det oss helt andre muligheter til å tilby våre supporter, sponser og næringslivspartnere nye og flotte lokaliteter. Det ligger også muligheter til å utvikle kampdagskonsept ytterligere, sier Hroar Stjernen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS