KjetilVassdal

Bransjeveteran blir ny toppsjef på Royal Garden

Kjetil Vassdal (45) er ansatt som ny administrerende direktør på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. Vassdal kommer fra stillingen som adm. direktør ved Quality Hotell & Resort Fagernes. Nå tar han med seg kone og tre barn og flytter til Trondheim, der han begynner i den nye stillingen 1. april 2013.

Publisert

Kjetil Vassdal forlater Fagernes, og blir ny leder for Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim 1. april 2013.

Vassdal har jobbet hele sin karriere innen hotellindustrien. Han startet sin karriere, bokstavelig talt, på gulvet.

I 1986 begynte han om piccolo, og har etter dette jobbet seg opp i norsk hotellbransje. De siste 17 årene har han hatt sentrale lederstillinger på ulike hoteller, samt på kjedekontor i Norge.

Et av regionens ledende hoteller

– Jeg ser virkelig frem til å komme i gang med oppgavene som venter i Trondheim. Radisson Blu Royal Garden er et av regionens ledende hoteller, som nå er i gang med en omfattende oppussing til over 100 millioner. Vi kommer til å få et fantastisk produkt å jobbe med fremover. Jeg gleder meg virkelig til å få jobbe tett sammen med ansatte og eiere av hotellet, samt kunder og næringslivet i Trondheim, forteller Vassdal.

Tilbake til Rezidor

– Jeg begynte min hotellkarriere som piccolo i Rezidor, da på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. Det er selvfølgelig derfor veldig hyggelig å få komme tilbake til Rezidor-familien som adm. direktør, på et så stort og flott hotell som Royal Garden. Ringen er da på mange måter sluttet, sier Kjetil Vassdal.

Vassdal har gjennom sin lange fartstid i hotellbransjen blant annet jobbet som driftsdirektør med ansvar for 60 hoteller i Norge og Sverige, og han har som administrerende direktør ledet sitt hotell til å bli kåret til årets Clarion Hotel i Choice Skandinavia.

– Vi er svært godt fornøyd med å få en ressurs som Kjetil Vassdal til posten som administrerende direktør på Radisson Blu Royal Garden Hotell. Jeg har store forventinger, og er sikker på at han kommer til å gjøre en strålende jobb, sier Christian Gartmann, Area Vice President i Norden, Carlson Rezidor Hotel Group.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS