Feght ut av Credo

Calle Fegth fra Molde har solgt seg ut av gourmetrestauranten Credo i Trondheim. Heidi Bjerkan, som i likhet med Fegth har vært med siden oppstarten av restauranten for 15 år siden, tar nå over eierskap og drift av Credo.

Publisert

Carl Birger «Calle» Feght skal nå utelukkende satse på vin og vinproduksjon. Han er en av landets fremste eksperter på den tyske hvitvinen, Riesling, og har blant annet laget eksklusiv festival-vin til Moldejazz. Han vil i fremtiden tilbringe mye tid i Tyskland for å satse på vinproduksjonen, skriver Adresseavisen.

Jeg har noen vinmarker som skal plantes, og da tar det vel 15 år før vi har fått frem en god vin. Så på 70-årsdagen nå skulle den bli perfekt, sier han til avisen.

"

Heidi Bjerkan tar over eierskap og drift av Credo i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

– På tide å «legge opp»

– Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg ikke skulle jobbe i restaurantbransjen etter fylte 55 år, og nå er jeg snart der. Kroppen ville ikke mer, restaurantbransjen er knalltøff. Det har blitt mange, lange dager, og hvis jeg summerer opp burde jeg vært pensjonist for lenge siden, sier Fegth til Adresseavisen.

Bjerkan tar over

Heidi Bjerkan tar nå over eierskap og drift av restauranten i Trondheim. Hun har sammen med Fegth vært med siden starten, og de siste sju årene har hun i tillegg vært kjøkkensjef ved Det kongelige hoff.

Hun har også vært deltaker i NM i kokkekunst (2009).

"
Powered by Labrador CMS