Christopher Davidsen5 (7).JPG

Fra Renaa til Rica Nidelven

Christopher Davidsen (31) er ny assisterende kjøkkensjef på Rica Nidelven Hotel i Trondheim. Han kommer til Rica Nidelven fra Renaa Matbaren i Trondheim. Davidsen begynte på Rica Nidelven sist helg.

Publisert

Christoper Davidsen i aksjon under NM i kokkekunst i 2010. (Foto: Morten Holt)

Han var først en av kandidatene til Årets Kokk 2013, men trakk seg fra konkurransen, og var i stedet coach for Adrian Løvold, som ble nummer to i Årets Kokk bak Ørjan Johannessen sist fredag.

Han var også med på det norske kokkelandslaget fra 2010 til 2013.

Konkurransekokk

Davidsen har erfaring som konkurransekokk gjennom flere år. I mai i år vant han blant annet semifinalen av Global Chefs Challenge i Norden, og skal derfor representere Nord-Europa i finalen, som arrangeres under WACS 2014 i Stavanger neste år.

Les mer om Davidsens seier i Global Chefs Challenge

Davidsen har også deltatt i NM i kokkekunst to ganger (2008 og 2010), og i 2008 ble det sølvmedalje bak Alexander Østli Berg. Han har også vunnet konkurransen Årets Grønne Kokk (2011).

Bred erfaring

Før Renaa Matbaren var Christopher Davidsen kjøkkensjef for Food Story i Stavanger, og 31-åringen har også vært soussjef for Ostehuset (Stavanger), Tango Bar & Kjøkken (Stavanger) og Apotekergården i Grimstad. Han har også arbeidet på Statoil Hydros gjestehus på Sola.

Læretiden gikk han blant annet hos Odd Ivar Solvold i Sandefjord.

"
Powered by Labrador CMS