Bjarte og Peter Gjerde Rica Nidelven

Gjerdes siste Nidelven-dag

Bjarte Gjerde hadde i dag sin siste dag som hotelldirektør på Rica Nidelven Hotel. Snart blir hotellet et Scandic-hotell. Samtidig velger frokostsjefen å tre av.

Publisert

Far Bjarte og sønn Peter André (Gjerde) slutter som henholsvis hotelldirektør og markedssjef på Rica Nidelven Hotel. (Foto: Rica Nidelvens Facebook-sider)

Bjarte Gjerde har ledet Rica Nidelven helt siden starten på eventyret ved Nidelven, og har sørget for hotellet har vunnet kåringen «Twinings Best Breakfast», eller Norges beste hotellfrokost, ni ganger på rad. Han har uten tvil sørget for å markere hotellet som et av de bedre i Norge de siste årene.

Les også: Rica Nidelven urokkelige i frokostkåringen

Men det er ikke bare en Gjerde som slutter i dag. Også sønnen Peter, som har arbeidet som markedssjef på hotellet, hadde sin siste arbeidsdag i dag.

Les også: Bjarte Gjerde slutter på Rica Nidelven

Les også: Peter André Gjerde er kåret til årets salgssjef i Rica Hotels

På sosiale medier

Dette er hva som skrives på sosiale medier fra Rica Nidelven i kveld

" «2 x Gjerde ønsker å takke dere, våre 12 000 følgere for all støtte og engasjement på Rica Nidelven Hotel`s Facebook-sider! Markedssjef Peter Gjerde som har styrt og laget samtlige poster på våre sosiale medier siden 2011 slutter på Nidelven i desember og begynner i ny jobb fra 01.01.15. Det har vært fantastisk artig å se hvor mange flotte og lojale følgere vi har fått siden starten - tusen hjertelig takk til dere alle!Hotelldirektør Bjarte hadde sin siste arbeidsdag i dag og takket i går av alle våre dyktige medarbeidere, og ønsker også å benytte anledningen til å takke alle gjester og samarbeidspartnere for 11 strålende år. På gjensyn, mvh Superteam Gjerde»

Horeca/Horecanytt.no ønsker far og sønn Gjerde lykke til videre!

Følg og lik gjerne magasinet Horeca/Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord Horecanytt)

Her kan du lese om saken på Rica Nidelvens Facebook-sider, og lese kommentarene

"
Powered by Labrador CMS