Rica Nidelven Twinings Bestr Breakfast 2013 Gjerde Vesterdal

Nå slutter også frokostsjefen på Rica Nidelven

Først ga hotelldirektør Bjarte Gjerde beskjed om at han slutter på premiehotellet Rica Nidelven. Han hadde sin siste offisielle arbeidsdag som direktør sist fredag. Så sluttet markedssjef Peter A. Gjerde. Nå er det også blitt kjent at Bjarte Gjerdes parhest på «frokosthotellet», Food & Beverage Manager Lars Erik Vesterdal, slutter på hotellet etter ni år.

Publisert

Lars Erik Vesterdal (til venstre) sammen med en annen Lars Erik, Lars Erik Underthun. Nå er det kjent at Vesterdal slutter som F&B manager på premiehotellet Rica Nidelven. (Foto: Morten Holt)

Han vil jobbe ut oppsigelsestiden og forlater hotellet ved Nidelvens bredd i februar 2015.

I likhet med Gjerde bedyrer mesterkokken, som skal ha en stor del av æren for at Rica Nidelven har vunnet så mange frokosttitler, at dette ikke har noe å gjøre med at Rica Nidelven nå blir Scandic Nidelven…

Rica Nidelven har vunnet prisen for beste frokost ni år på rad. Vesterdal har vært kjøkkensjef og F&B Manager åtte av disse årene. I 2010 ble han også kåret til Årets Kjøkkensjef.

Lars Erik Vesterdal (til høyre) har tatt i mot mange frokostpriser sammen med sin sjef Bjarte Gjerde. (Foto: Morten Holt)

Les også: Rica Nidelven med den beste hotellfrokosten for niende gang på rad

En tid for alt

– Vi har opplevd og prestert mye i disse årene. Jeg tenkte det var tid for å slippe til andre, sier Vesterdal – på samme måte som Gjerde gjorde det, til Adressa.no.

Han sier videre til Trondheim-avisen at han ikke vil ta æren for frokostsuksessen alene.

– Vi har et fantastisk team her, det beste noensinne. Vi har et enestående miljø. Det er en gjeng som gleder og inspirerer hverandre. Bjarte Gjerde har latt oss få lov til å være kokker på ordentlig og jobbe med det vi vil. Og alltid med de beste råvarene. Da får du resultater, sier han til Adresseavisen.

Les også: To blad Gjerde slutter på Rica Nidelven

Flere gode kan erstatte Vesterdal

Vesterdal frykter ikke at med både avtroppende markedssjef, F&B manager og hotelldirektør så vil hotellet og hotellets kjøkken svekkes.

Jeg er sikker på at dyktige kokker søker seg hit. Hotellet tiltrekker seg unge flinke kokker. De har gjort jobben min til en drøm. Jeg ser ingen grunn til at dette ikke skal fortsette, sier Vesterdal til Adressa.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS