Britannia Hotel fasade1

Ny direktør på Britannia Hotel

Etter at Thon Hotels overtok driften av Britannia Hotel 1. juli i år, er det nå ansatt ny direktør ved hotellet. Arne Marius Berg (32), opprinnelig trønder, kommer fra stillingen som driftsdirektør ved Hotel Bristol i Oslo. Han begynner i stillingen 1. oktober.

Publisert

Britannia Hotel.

Arne Marius Berg er opprinnelig fra Stjørdal, og jobbet tidligere på Hotel Bristol som restaurantsjef frem til han ble driftsdirektør. Han har også flere år bak seg som hovmester på Restaurant Statholdergaarden i Oslo.

– For meg er Britannia en perle av et hotell, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer i Trondheim. Samtidig er jeg ydmyk overfor oppgavene som står foran oss, meddeler Berg.

Begynner i oktober

Arne Marius Berg begynner i sin nye stilling den 1. oktober. Svein Martin Berg Krogstad fortsetter i stillingen som konstituert direktør frem til Berg er på plass i Trondheim. Han vil deretter tiltre som assisterende direktør ved hotellet.

– Med sin erfaring fra Hotel Bristol, har Arne Marius både en riktig og solid bakgrunn for å kunne drifte et hotell av dette formatet, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Fire Thon-hoteller i Trondheim

I Trondheim har Thon Hotels tre hoteller i tillegg til Britannia Hotel. Det er Thon Hotel Trondheim – et Budget-hotell, Thon Hotel Gildevangen – et City-hotell og Thon Hotel Prinsen – et Conference-hotell.

Britannia Hotel

Har eksistert som hotell siden 1897, og innehar et historisk særpreg

247 gjesterom, hvorav 31 suiter

Konferansefasiliteter med kapasitet for inntil 400 personer

Stor spa- og velværeavdeling

Kjent som restauranthuset med fokus på lokal mat, og kåret til Sør-Trøndelags beste hotellfrokost i Twinings Best Breakfast 2013

Miljøsertifisert med Svanemerket

Powered by Labrador CMS