Britt Skjong2

Skal lede Radisson Blu Hotel Ålesund

Britt Skjong (42) er ansatt som ny direktør på Radisson Blu Hotel Ålesund. Skjong kommer fra stillingen som Financial Controller i Marine Harvest Norway AS, men er slettes ikke ukjent med Radisson Blu Hotel Ålesund. Hun arbeidet nemlig hotellet fra 2000 til 2007, og er tilbake på gamle trakter.

Publisert

Britt Skjong leder nå Radisson Blu Hotel Ålesund.

Med seg i bagasjen har Skjong bransjeerfaring som strekker seg tilbake til 1994.

– Jeg er både stolt og glad for å være tilbake, og ser frem til utfordringen å lede hotellet i fremtiden. Mottakelsen jeg har fått av de ansatte etter oppstart varmer virkelig. Både byen Ålesund og denne fantastiske hotellperlen har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt, sier hun.

OL ga mersmak

Britt Skjong startet karrieren i hotell- og restaurantbransjen under OL på Lillehammer i 1994. Arbeidet ga mersmak, og rett etterpå fikk hun en plass i Radisson Blu sitt ledertreningsprogram ved Radisson Caledonien Hotel i Kristiansand, der hun var i nesten to år.

I 1996 etablerte Skjong og en forretningspartner eget selskap i Ålesund, og sammen drev de ”Lets Eat Deli” i fire år. I år 2000 ble Skjong ansatt ved Radisson Blu Hotel Ålesund som konferansesjef og deretter som Controller. De fire siste årene har hun jobbet hos Marine Harvest Norway AS som Financial Controller med ansvar for region vest.

– Ressurssterk og dyktig person

Skjong har en Bachelor of Science grad i Hotel Management fra Golden Gate University i California, og er også utdannet på Masternivå innen NLP Coaching.

– Britt Skjong er en ressurssterk og dyktig person som vi er meget fornøyde over å ha fått tilbake til oss. Jeg har store forventninger, sier Per Paulsen, regiondirektør for Carlson Rezidor Hotel Group.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS