kjetil reinskou 2b

Skal lede Røros F&B Group AS

1 juni forlater Kjetil Reinskou (37) stillingen som næringssjef i Røros kommune til fordel for stillingen som daglig leder i Røros F&B Group AS. Røros F&B Group er morselskapet til Røros Bryggeri og mineralvannfabrikk AS, Smaken av Røros AS og Sølviks Delikatesser AS.

Publisert

Kjetil Reinskou (37) blir ny daglig leder i Røros F&B Group AS. Han er nå næringssjef i Røros kommune. (Foto: Privat)

Mat fra Røros-traktene er allerede nasjonalt kjent for kvalitet, og er å finne hos mange av de beste restaurantene og butikkene landet over.

Gjennom Røros F&B Group blir produktspekteret fra regionen komplettert med viktige produktgrupper. Søkelyset på produktutvikling og mer bearbeiding av råvarer fra regionen, vil også bidra til å øke den lokale verdiskapingen og gi flere lokale arbeidsplasser.

Beæret over å lede arbeidet

Kjetil Reinskou. (Foto: Privat)

– Det som skjer innen lokalmatmiljøet i regionen er noe av det klart mest spennende næringsutviklingen vi har. Røros F&B Group har muligheten til å gjøre en stor forskjell i den videre satsningen på lokalprodusert mat og drikke fra regionen vår og jeg er beæret over å få lede dette arbeidet, sier Kjetil Reinskou.

Han har treårig høyskoleutdanning innen markedsføring og erfaring fra bank/finans, blant annet som lokalbanksjef fra Fokus Bank Røros i tillegg til jobben som næringssjef i Røros kommune.

Utviklings- og oppbyggingsfase

Bak Røros F&B Group AS står blant andre Ingulf Galåen (styreleder), Mikael Forselius, Arve Engen, Leif Jørgen Hovdahl, Dag Aadne Sandbakken, Lars Eric Granquist og Frank Norvik.

Styreleder Ingulf Galåen sier seg svært fornøyd med å få med Kjetil Reinskou på laget.

– Vi har store ambisjoner for selskapene våre, og vi står foran en krevende utviklings- og oppbyggingsfase. Vi trenger derfor det beste vi kan få av ledelse for å nå våre mål. Med Kjetil Reinskou har vi fått det, og jeg ser virkelig fram til at han kan tiltre stillingen og lede utviklingsarbeidet vårt sammen med meg og resten av styret, sier Ingulf Galåen.

De ulike selskapene

Røros bryggeri og mineralvannfabrikk AS ble etablert i 2009 og eier microbryggeriet i Vertshuskjelleren der det produseres fatøl og div spesialtyper. Flaskeøl av typene Spell-Ola, Hovistuten og Johannes Konstknekt produseres på Atnaøl. Det vil i løpet av året bli bygget et bryggeri i Havsjøveien som etter hvert skal overta denne produksjonen. I tillegg til øl vil selskapet utvikle produkter innen brus og vann.

Smaken av Røros AS mottar, videreforedler og selger råvarer av høy kvalitet fra Rørostraktene til storhusholdning og privatmarkedet. Gjennom produktutvikling, historieformidling og bruken av topp råvarer skal kundene oppleve mat fra Røros-traktene på sitt aller beste. Smaken av Røros skal bidra til økt lokal verdiskaping basert på naturens egne råvarer og produkter fra Rørostraktenes matprodusenter.


Sølviks Delikatesser AS ble kjøpt av Røros F&B Group AS 1. januar 2014. Selskapet skal levere delikatesser på høyt nivå, og vil satse enda sterkere på lokalproduserte varer. I tillegg vil selskapet satse på å øke salget av Røros-produkter ut i hele landet gjennom en ny hjemmeside med nettbutikk og et tydeligere konsept på varer som kan distribueres via post og pakke.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS