Rica Nidelven frokost laks

Styrer også kjøkkenet på Rockheim

Fra januar 2014 overtar Rica Nidelven Hotel driften av restauranten på Rockheim og herunder også all serveringsvirksomhet under arrangement i foajé, konsertsal og private selskap på museet. Lars Erik Vesterdal, som er F&B Manager på Rica Nidelven, skal også lede kjøkkenet på Rockheim.

Publisert

Lars Erik Vesterdal (til venstre), kjøkkensjef på Rica Nidelven, blir også kjøkkensjef på Rockheim. (Foto: Morten Holt)

Rockheim og Rica Nidelven Hotel har inngått et samarbeid, som betyr at Vesterdal skal jobbe begge plassene, melder Adressa.no

Lars Erik Vesterdal ble kåret til «Årets Kjøkkensjef» i 2010, og har tidligere ledet teamet sitt på Rica Hotel Nidelven til å vinne prisen for Norges beste frokost («Twinings Best Breakfast») sju år på rad. Den neste frokostkåringen, for inneværende år, foregår i neste uke.

Vesterdal begynner på Rockheim Panorama etter at restauranten har vært stengt i tre måneder. Dette etter at den forrige driveren gikk konkurs, melder Adressa.no.

Rica Nidelvens matfilosofi blir med til Rockheim

"

Lisbeth Størvold er kjøkkensjef på Rica Nidelven. (Foto: Morten Holt)

"Vi ønsker å ta med oss hele matfilosofien fra Rica Nidelven til det nye spisestedet på Rockheim. Ekte mat med utstrakt bruk av kortreiste råvarer vil prege menyene under ledelse av F&B Manager Lars Erik Vesterdal. Menyene på dagtid vil blant annet inneholde store sandwicher, salater, burgere, muffins, cupcakes og pannekaker.Rica Nidelven har lenge vært på utkikk etter en komplementær, god arena for middager og selskap for grupper som bor over flere dager og som vil spise samlet ute av hotellet en av dagene. Vi er svært fornøyd med å få på plass en avtale med Rockheim og Museene i Sør-Trøndelag, ikke minst basert på at vi har en tydelig kulturstrategi som festivalhotell og kunsthotell. Rica Nidelven er festivalhotell for Olavsfestdagene, Jazzfest og Julejazz, Kosmorama, Trondheim Kammermusikkfestival og Pstereo", skriver Rica Nidelven på sin hjemmeside.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS