Sundbytunet Akevitt2

Sundbytunet lanserer sin egen akevitt

Norges første kvinnelige ølgründer, Kjersti Romsaas Sundby på Sundbytunet på Jessheim, lanserer nå også sin egen akevitt, som blant annet inneholder myrra.

Publisert

Kjersti Romsaas Sundby på Sundbytunet med den nye akevitten.

Målet er å få distribusjon gjennom Arcus og til steder med sjenkebevilling lokalt og andre i et større område. Sundbytunets øl distribueres blant til et utvalg av serveringssteder i Oslo.

Den første ladningen som nå er produsert, vil hovedsakelig bli servert i Sundbytunets restaurant og tilbudt stedets seminar- og konferansekunder. Sundbytunet har utviklet en unik aquavitt med innslag av tradisjonelle julekrydder, inkludert myrra.

Hører med

– En egenprodusert akevitt passer inn i konseptet. God dram hører med til god mat i historiske omgivelser. Vi er strålende fornøyd med at øl-lanseringen tidligere i år og håper akevitten også faller i smak, sier Kjersti Romsaas Sundby.

Les også: Sundbytunet, et av fire norske bryggerier representert under Bocuse d'Or i januar

Også taffel laget på øl

Sundbytunets destilleri har allerede produsert en taffel laget på øl. Siden den ikke er laget på potet kan den ikke kalles norsk akevitt.

Lokale tradisjoner og ekte råvarer er noe av kjernen i hele konseptet. Sundbytunet inneholder bakeri, restaurant, konferanseavdeling med overnatting, pub, bryggeri, en rekke butikker.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS