Bakeland Smak

Bako-messen blir en del av Smak 2017

Den tradisjonsrike bransjemessen Bako ble etablert på 70-tallet, og har frem til nå vært en viktig møteplass for alle i bakeribransjen. Nå blir den en del av Smak 2017 på Norges Varemesse - under profilen «Bakeland».

Publisert

– Det på tide med en revitalisering ab Bako, og derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med Norges Varemesse/Smak 2017, forteller daglig leder Gunnar Bakke i Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

– Det er flere årsaker til at vi velger denne løsningen. Bl.a. var det et tungt økonomisk løft å gjennomføre Bako-messen i sin opprinnelige form. Nå velger vi å prøve ut et samarbeid med Smak 2017, og så skal vi evaluere de erfaringene vi får med dette, legger han til.

Les også: Planleggingen av Smak 2017 godt i gang (publisert 1. desember 2015)

Bakeland

– Smak 2017 vil være den viktigste møteplassen i Norden for alle som arbeider med mat og drikke bl.a. innenfor storhusholdning og convenience, og det er derfor en naturlig arena å være til stede for vår bransje. Vi gjør dette gjennom å etablere et eget område på messen under en felles profil. Under profilen «Bakeland», som omfatter rundt 1000 kvadratmeter, vil du finne leverandører, industri og dyktige fagfolk innenfor bakeri- og konditorbransjen som sammen vil skape et spennende mangfold, forteller Bakke.

– Vi ønsker å vise noen av de innovasjoner som har skjedd i vår bransje de siste årene, og vi ønsker å formidle viktige trender som påvirker oss når det gjelder brød og bakervarer. Og selvsagt skal vi formidle det ekte og gode håndverket som vår bransje representerer! Jeg tror dette blir veldig spennende, og at dette blir en flott og viktig arena for baker- og konditorbransjen, sier en entusiastisk Gunnar Bakke.

"

Prosjektleder for Smak 2017, Torill Engelberg.

Viktig møteplass

– Smak 2017 hilser Bako velkommen med et eget «Bakeland», og med dette samler vi bransjen, og utvikler Smak videre som ledende møteplass. På Smak i februar 2017 samles hele bransjen fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører, sier prosjektleder for Smak 2017, Torill Engelberg.

Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori. Messen arrangeres 7. – 10. februar 2017 på Norges Varemesse.

Les mer på Messe.no/smak

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS