Bo Jensen. (Foto: Morten Holt)
Bo Jensen. (Foto: Morten Holt)

10 år med ost fra Bo Jensen

I dag feires 10 år med ost fra Bo Jensen på Aurenes i Rogaland. Blant gjestene er de norske Bocuse d'Or-kokkene Sven Erik Renaa og Charles Tjessem, og den danske superkokken Claus Meyer skulle også vært til stede. Korona-pandemien satte en stopper for det.

Publisert
Bo Jensen med noen av sine oster. (Foto: Privat)
Bo Jensen med noen av sine oster. (Foto: Privat)

Den danske konditoren prøvde seg på et nytt område, og fikk umiddelbar suksess. Hans oster har også hevdet seg i oste-VM.

– Nesten som et eventyr laget av HC Andersen

– Det jeg har skapt med ostene er nesten et HC Andersen-eventyr, sier Bo Jensen.

– Tenk å kunne skape så stor begeistring ute i den store verden blant de helt store stjernene. Tenk å kunne få ha en smakinger på de aller beste restauranter i verden, deriblant en restaurant med tre stjerner i Paris. For meg er det helt utrolig å få franskmennene til å felle tårer av glede når du kommer med ost til dem. Det er uten tvil det aller største du kan oppleve som osteprodusent, mener Bo Jensen.

Meyer roser Jensen

– Jeg skulle gjerne vært til stede i dag, men koronapandemien med dens regler ville det annerledes. Du er en riktig god kamerat og en fantastisk iherdig håndverker med et stort talent, sier den anerkjente kokken Claus Meyer, som skulle ha vært med og feiret 10-årsjubileet i dag, men som ble forhindret på grunn av koronapandemien.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS