Fire nyheter fra Rørosmeieriet

Rørosmeieriet lanserer fire nyheter, som skal være tilgjengelig fra mandag 18. september.

Publisert

Meieribestyrer Trond V. Lund forteller at det er første gang at Rørosmeieriet lanserer hele fire nyheter i ett av dagligvarehandelens lanseringsvindu.

– Lanseringer krever topp kvalitet i alle ledd. For oss kommer rekordlanseringen i tillegg til at vi har fokus og fysiske rammer preget av utbygging på Røros, sier Lund.

Syrna Blå

Økologisk Syrna Blå er en relansering av tidligere Syrnet Mjølk med Skogsblåbær. Den består fortsatt av få og naturlige råvarer og har nydelig søt og frisk bærsmak. Den har fått mer bærsmak med sødme fra ekte blåbær og friskhet fra solbærjuice. I tillegg har den blitt fettfri, og er tilsatt mindre sukker.

Meieribestyrer Lund forteller at Rørosmeieriet i lanseringsukene har tidoblet volumet på Syrna Blå, sammenlignet med tidligere produksjon av syrnet blåbærmjølk.

– Jeg er svært imponert over ansattes innsats. Det krever sitt å øke volumet på denne måten, samtidig som det rives rundt oss, sier Lund.

Røros Yoghurt Tyttebær

Økologisk Røros Yoghurt Tyttebær selges i 450 ml beger. Den har mild og søt smak av tyttebær. Den unike yoghurtresepten er utviklet av Rørosmeieriet, og inneholder Rørosmeieriets tradisjonsrike tettekultur.

Niste Økologisk Tyttebæryoghurt

Den samme yoghurten kommer i en mellommåltidsvariant der det medfølger skje i lokket. Denne heter Niste Økologisk Tyttebæryoghurt 170 ml.

Yoghurtens nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene. Yoghurten blir tynnere ved omrøring.

Lettmjølk 2,5 dl

Lettmjølk i småkartonger har i ett år vært et tilbud lokalt. Nå vil denne i tillegg tilbys til kunder nasjonalt.

– Rørosmeieriet har hatt stor vekst de senere år og vi har høyt aktivitetsnivå på lite areal på Røros. Mottakelsen av nyhetene og ikke minst leveransen fra de ansatte lover godt i forhold til at vi skal fylle det nye meieriet med aktivitet når det står klart i 2019, sier meieribestyreren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS