Anders-Hellegaard

Ny leder ved GI

Anders Hellegaard konstitueres som leder for Gastronomisk Institutt i Stavanger.Anders er utdannet kokk og har vært ved GI i tre år. Før det var han Food og Beverage manager for Hilton Scandic Hotels i Norge. Der hadde han store og varierte oppgaver med måltid og konseptutvikling ved alle kjedens hoteller i Norge.

Publisert

Anders Hellegaard (36), kommer fra Røyken i Buskerud og har bodd i Stavanger de siste ti årene. Han er gift og har to barn.

I Stavanger har Anders jobbet blant annet ved Timbuktu og Phileas Fogg, der han også var daglig leder. På Phileas Fogg var han markedsansvarlig for flere av søsterrestaurantene andre steder i landet.

Internasjonal erfaring

Anders har internasjonal erfaring som kokk fra den norske paviljongen i Disney World i Florida og som Sous Chef på cruiseskipet Splendour of the Seas. Den nye sjefen ved GI har blant annet også jobbet som kokk ved Frognerseteren restaurant i Oslo.

-Et samlet styre er veldig glad for at Hellegaard har takket ja til å stå for den daglige driften av GI. Anders har en variert og spennende faglig bakgrunn, og med sin solide driftskompetanse er han den riktige løsningen i den fasen Gastronomisk Institutt er i nå. På nyåret skal vi inn i Måltidets Hus, og da passer det godt at Anders har jobbet spesielt med dette prosjektet på GI, sier styrets leder Eirik W. Henningsen.

Han sier at det er omforent å konstituere den nye lederen, fordi GI står foran en spennende utvikling med mange utfordringer foran seg, både nasjonalt og internasjonalt.

Powered by Labrador CMS