Scandic Gardermoen
Scandic Gardermoen

Scandic til Gardermoen

Scandic ønsker å bli større og sterkere i Norge, og nå skal kjeden også i sving på Gardermoen. Kjeden har signert en avtale med investorene Lars Haugli og Terje Haugan om bygging av et nytt hotell med 250 rom til 300 millioner kroner. Hotellet får beliggenhet like i nærheten av Clarion Hotel Oslo Airport, vest for rullebanene.

Publisert

Scandic fortsetter sin aggressive vekststrategi, og offentliggjør torsdag 21. februar sitt tredje hotell på kort tid i Norge.

Byggestart er i august i år, og Scandic Oslo Airport skal stå ferdig på slutten av 2009.

De siste tre månedene har Scandic offentliggjort tre nye hotellprosjekt i Norge; på Forus i Stavanger, i Bodø og nå sist på Gardermoen ved Oslo Lufthavn.Bli sterkere i Norge

- Det er viktig at vi styrker vår posisjon i Norge og de tre hotellprosjektene vi nå er i gang med, kommer med sine strategiske viktige plasseringer, å bidra til å løfte Scandics varemerke og posisjon ytterligere. Det er faktisk morsomt at vi får vist vår aggressivitet, for det er ingen hemmelighet at vi gjerne vil ha en sterkere posisjon i Norge, uttaler Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic, i en pressemelding.

Byggestart i august

Nye Scandic Oslo Airport vil få 250 rom, restaurant, bar, fitnessenter, samt konferansemuligheter for opptil 850 personer. Hotellets beliggenhet vil være på Gardermoens vestside, det første hotellet man kommer til fra terminalen.

Det blir gode parkeringsplasser på området, og hotellet får beliggenhet bare seks minutter fra terminalen med shuttlebuss. Byggstart er satt til august i år, med forventet åpning på slutten av 2009.300 millioner kroner

Scandic har inngått en leieavtale med eiendomsselskapet Gardermoen Parkering Eiendom AS. Bak selskapet står Larshus AS (Lars Haugli) og Utstillingsplassen Eiendom AS. Den totale investeringen er ca. 300 millioner norske kroner. Terje Haugan som representerer eier uttaler:

- Den kraftige veksten i området på Gardermoen er spennende for oss som eiendomsutviklere å være med på. Vi har tro på at Scandic vil bli en sterk aktør med sin miljøprofil og tydelige konsepter.

Powered by Labrador CMS