Hotell Kempinski

Europas største og dyreste suite

243 000 kroner. Det er prisen du må betale for å overnatte på Europas største suite, Geneva Suite, på Grand Hotel Kempinski Genève i Sveits. Suiten måler hele 1080 kvadratmeter.  

Publisert

Suiten går over to etasjer, og kan skilte med flott utsikt over Genèvesjøen, gamlebyen og Mont Blanc fra den private takterrassen. Suiten er selvfølgelig utstyrt med alle fasiliteter som for eksempel eget treningsrom, spa, biljardrom, kontor, privat heis, 24 timers egen gourmetkokk og butler.

Kokk og butler

For å komme opp i suiten, tar du en privat heis. Inngangshallen er i marmor, og leder inn til et stort oppholdsrom med peis. I tillegg finnes kjøkken og kontor, et soverom og bad i suitens nederste etasje.Suitens gjester kan benytte seg av en egen gourmetkokk, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og kokken serverer gjerne maten til middagsselskap (det er plass til 12 gjester rundt spisebordet). Den private butleren sørger for at alt går knirkefritt for seg.

Mangler ingenting

I øverste etasje er det to soverom med tilhørende bad, enda et oppholdsrom, en spisestue med plass til 10 personer, og en peis.Her finnes også et biljardrom, og, som nevnt, spa og treningsrom. Hotelldirektør Patrick Mossu forteller til Emirates Business at en av suitens første gjester var en ivrig kortspiller, og dermed kjøpte hotellet et spillebord, og satt det klart for ham før han ankom. Her får man altså alt hva man ønsker seg, virker det som.

Skuddsikre glass

Siden det ikke akkurat er mannen i gata som leier seg inn i denne suiten, har hotellet også installert skuddsikkert glass i alle vinduer, og videoovervåkning av alle innganger.

Powered by Labrador CMS