Sial Paris 2008 logo

Interesse for SIAL

I tillegg til å være et unikt arrangement innen matindustrien i Frankrike, er SIAL ansett for å være et effektivt verktøy for alle aktørene innen bransjen i Europa. I år arrangeres messen i Paris-Nord Villepinte messeområdet fra 19. til 23. oktober. Fra og med i år blir også SIAL-messene over hele verden arrangert årlig.  

Publisert

Indikatorene er positive for SIAL 2008: Med tre måneder igjen før åpningen er mer enn 90 prosent av utstillingsarealet belagt, heter det i en pressemelding fra arrangøren.

90 nasjoner

SIAL er en messe med globalt renommé. Med sitt tydelige internasjonale søkelys er messen et viktig forum for fagfolk i matindustrien fra hele verden.

Så langt deltar 90 nasjoner, inkludert Argentina, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Danmark, Egypt, Hellas, India, Iran, Irland, Italia, Japan, Kina, Kypros, Marokko, Mexico, Nederland, Polen, Saudi Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sør-Afrika, Thailand, Tunis, Tyrkia, Tyskland, Uruguay, USA, Østerrike og Norge.

Målrettet

Messens vekst symboliseres gjennom åpningen av Hall 7, som blir et skreddersydd område for vekstsektorer som økologisk og diabetes mat, tilsetningsstoffer, gourmet mat og vin.

Nye utstillingsarealer utvikles for å reflektere de raske endringene i markedet, som SIAL konstant overvåker.

Vinsektoren - allerede en suksess

I 2006 var 90 prosent av de 16 000 SIAL-besøkende innkjøperne, som interesserte seg for vin, fornøyd med kvaliteten på utstillerne i vinsektoren.

Hvert annet år hjelper SIAL til med å markedsføre utstillerbedriftenes dynamikk, mangfoldet av tilbud og den nyeste teknologiske utviklingen til så mange fagfolk som mulig innen matindustrien. Fokuseringen på å være målrettet har medført at Infood, arrangementet som er dedikert IFPs, kjøres samtidig med SIAL, og skaper derved en ekstra mulighet til å stimulere forretningskontakter og generere B2B-muligheter.

SIAL, en årlig messe over hele verden

Fra nå av blir SIAL-messene over hele verden arrangert årlig. Dette for å tilby økt støtte til produsenter i raskt voksende markeder.

Foruten messen i Paris 19. til 23. oktober er de kommende SIAL-messer som følger:

* SIAL Mercosur : Buenos Aires, Argentina (16. - 18. september 2008)

* SIAL Montreal : Montreal, Canada (1. - 3. april 2009)

* SIAL China : Shanghai, Kina (19. - 21. mai 2009)

Du kan lese mer om SIAL-messen i Paris på www.sial.fr

Powered by Labrador CMS