Bjørn Hettervik Søndre Løsset
Bjørn Hettervik Søndre Løsset

Kurs og konferanse med særpreg på Søndre Løsset

På Gaarden Søndre Løsset i Hedmark er det bygd opp et kurs- og konferansested som skiller seg ut fra de fleste andre. I svært så eksklusive lokaler er det kun overnattingsplass for 11 personer. Kokken Bjørn Hettervik har vært med å utforme stedet sammen med eierne Tone M. Vie og Per Sjølie.

Publisert

Selve kurs- og konferanselokalet er lagt til den gamle ballsalen i andre etasje i kårboligen, som er restaurert og oppgradert til dagens formål.

Bilde serie fra Løsset kan du nyte her

Erfaren kokk

- Vi ønsker å skille oss fra alle andre, og tilbyr våre gjester et særegent og eksklusivt kurs- og konferanseopphold i historiske lokaler, tett på naturen, forteller daglig leder og kokk, Bjørn Hettervik.

Diplomkokken, som tidligere blant annet har arbeidet med matkurs.no sammen med Lars Rustad og Arne Jermstad, har de siste årene brukt mye tid sammen med vertskapet på gården for å bygge opp det som i dag er blitt til kurs- og konferansestedet Gaarden Søndre Løsset. Nærmere fire millioner kroner er investert, og stedet sto klart for å ta imot gjester høsten 2007.

Vertskap

Vertskap er for øvrig Tone M. Vie og Per Sjølie. Sistnevnte er sjuende generasjon driver av storgården like ved Renaelva nordøst i Åmot kommune.

Du kan lese mye mer om konseptet i Horeca nummer 6, som nå er på vei til abonnentene.

"
Powered by Labrador CMS