Hotel Ilio

Nytt hotelldesign i Toscanas øyverden

Hotel Ilio, et klassisk toscansk boutiquehotell grunnlagt i 1959, er omdesignet av den berømte italienske arkitekten og interiørdesigneren Alessandro Rosselli.  

Publisert

Det nye interiøret tilfører hotellet en urban touch, og høyteknologiske fasiliteter som trådløst Internett forsterker den kosmopolitiske følelsen i denne avsides delen av øya Elba.

Fra hele verden

Hotel Ilio er på mange måter et urbant hotell, som trekker gjester fra hele verden til den rolige lille byen Sant'Andrea på Elbas østkyst.

Hotellet tilbyr en interessant kombinasjon av moderne og tradisjonell italiensk stil, som kommer til uttrykk i det omhyggelige valget av lokale materialer.

Granitt er et populært bygningsmateriale fra øya og er brukt i en trapp som fører opp til terrassen, der gjestene kan logge seg på Internett, lese internasjonale aviser som er å finne i byen Portoferraio, eller bare hvile blikket på det vakre Middelhavet. Vinkjeller og møterom

Elba er også rikt på mineraler og har store jernforekomster. En oksidert jerntrapp forbinder baren med vinkjelleren og møterommene i første etasje.

Den nye utformingen gjør hotellet egnet til forretningsmøter. En HDTV-skjerm er tilgjengelig for presentasjoner, med sitteplass for grupper på opptil 20 personer. Romantikk og forretning

- Jeg tenkte på romantiske par og forretningsreisende på utkik etter et kvalitetshotell da vi gjorde om restauranten og baren og skapte en ny, komfortabel forretningslounge, møtefasiliteter og vinkjeller, sier hotellets eier, Maurizio Testa.

- Allessandro Rosselli har tolket min visjon i enhetlig design som forbinder hotellets fortid og fremtid.Kjøkkensjef Giancarlo Pollidini er også ny av året, og kjøkkenet matcher Hotel Ilios filosofi - lokale ingredienser av høy kvalitet, tilberedt på en ny og tidsriktig måte.

Powered by Labrador CMS