scandic_logo

Scandic Vulcan - nytt hotellprosjekt i Oslo

Scandic åpner snart et nytt og urbant hotell i Oslo, Scandic Vulcan. Byggingen starter i år, og hotellet, som skal koste omkring 170 millioner kroner, skal stå ferdig i 2010.

Publisert

Scandics intensive vekststrategi fortsetter - og kjeden annonserer nå sitt femte hotellprosjekt i Norge i løpet av kort tid.

Kjeden har inngått en avtale om byggingen av et nytt hotell med 140 rom i Oslo. Byggingen forventes å starte i løpet av høsten 2008, med ferdigstillelse i januar 2010, heter det i en pressemelding fra Scandic.

Mange nye Scandic-hotell

Bare siden november 2007 har kjeden annonsert nye hotellprosjekter i Haugesund, Stavanger, Bodø og Gardermoen. Nå er det Oslo som står for tur, med et hotellkonsept i det nye Vulkan-området som holder på å vokse frem.

Hotellet bygges av Vulkan Eiendom AS, og vil få en total investeringsramme på 170 millioner kroner.

Scandics sjette i Oslo

- Vulkan-området representerer en nytenkende, kreativ og kulturell del av Oslo, hvor Mathallen, lokalisert i det gamle Broverkstedet, Vulkan Scene, og de ulike kulturinstitusjonene vil være de bærekraftige elementene, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic, og fortsetter:

- Scandic vil operere i interaksjon mellom kultur, design og kreativitet på en ny og annerledes måte, og tar sikte på at hotellet skal fungere som et futurelab, hvor Scandic i samarbeid med andre aktører kan utvikle hotellet som en pilot og trendsetter for hele kjeden. Dette blir jo det sjette hotellet i Oslo.

Ved Akerselva

Det nye hotellet, Scandic Vulkan, vil få beliggenhet på Vulkan, langs Akerselva og bare et steinkast fra Grünerløkka, i et område som allerede i dag er representert med en rekke kulturinstitusjoner og kreative skoler, blant annet Dansens Hus, Arkitekthøyskolen, Kunstfagskolen og Westerdals School og Communication.

Hotellet vil ligge i nær tilknytning til Mathallen, som blir Oslos første mathall. Hotellet blir et moderne hotell med 140 rom, restaurant og bar, samt konferansefasiliteter.

Powered by Labrador CMS