Skeikampen1
Skeikampen1

Skeikampen går nye veier for å rekruttere ansatte

Rekruttering av ansatte til reiselivsbransjen blir stadig mer utfordrende, spesielt til destinasjoner med store sesongsvingninger. Skeikampen Resort legger nå opp til en mer offensiv satsing for å markedsføre destinasjonen som et attraktivt sted å jobbe på. Erfaringer så langt viser at man må mer aktivt ut i markedet for å hente kvalifisert arbeidskraft, også fra utlandet.

Publisert

Skeikampen har derfor innledet et samarbeid med Eures (European Employment Services), som bistår med tilretteleggingsarbeid i forbindelse med rekruttering av utenlandsk arbeidskraft.

I august deltok Skeikampen Resort på en jobbmesse i Sverige, Gävle, som var spesielt rettet mot turisme og fjelldestinasjoner.

Les også: Ansetter folk med spesialkompetanse.

Arbeidssøkende svensker

Skeikampen Resort var eneste norske destinasjon/bedrift på messen som hadde totalt 1000 besøkende. Responsen fra arbeidssøkende svensker var helt overveldende, og resulterte i 150 konkrete søknader. Disse blir nå gjennomgått og aktuelle kandidater invitert til Skeikampen på en intervjuweekend i september.

Skeikampen Resort har allerede bestemt seg for å delta på ytterligere to jobbmesser i Sverige. På denne måten håper Skeikampen å stå bedre rustet bemanningsmessig når vintersesongen drar seg i gang i midten av november, heter det i en pressemelding fra Skeikampen Resort.

Skeikampen Resort

Skeikampen Resort ligger cirka 800 meter over havet i Gausdal kommune i Oppland, 220 km nord for Oslo og 38 km nordvest for Lillehammer.

Skeikampen Resort har sommeråpent skianlegg med sykkelkrok, 18-hulls golfbane, seks tennisbaner, samt fottur-, terrengsyklings- og fiskemuligheter. Skeikampen Resort har over 1600 overnattingsplasser på Thon Hotel Skeikampen, Thon Hotel Gausdal, Austlid Fjellstue og Skeikampen Booking.

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS