Taverna Alvdal

Taverna Alvdal får ny eier, og vil inngå i EuroStop

Flaamo-familien har solgt Taverna Alvdal til en investorgruppe, og vil inngå i EuroStop-kjeden driftsmessig.

Publisert

En investorgruppering bestående av Petter Gullikstad, Leif J. Hovdahl og Arve Engen (alle Røros), Øyvind Frich (Dombås) og Ragnar Krogstad (Oppdal) kjøper Taverna Alvdal fra familien Flaamo. Kjøpet omfatter både drift og eiendom.

Vil styrke turisttrafikken

– Vi ser på investeringen som et spennende prosjekt for å styrke turisttrafikken langs aksen Rondevegen-Alvdal-Røros, samt å videreutvikle Taverna Alvdal som nr. 1-stoppestedet i Østerdalen, sier Petter Gullikstad i en kommentar.

Gullikstad, Hovdahl og Engen driver flybakketjenester på åtte flyplasser i Norge gjennom Røros Flyservice-gruppen. Fra tidligere eier blant annet Røros Flyservice en tredjedel av Røros Hotell og Vertshuset Røros.

EuroStop

Driftsmessig vil det bli inngått et samarbeid med EuroStop-kjeden som drives av Øyvind Frich og Gunnar Krogstad. EuroStop-kjeden vil dermed være størst på veikromarkedet i Østerdalen (RV3) og Gudbrandsdalen (E6).

Følgende steder inngår i EuroStop: Oppdalsporten, Frich’s Kafeteria på Dombås, Tunet Kafé på Otta og kroene på Rudshøgda.

Powered by Labrador CMS