Hagenbeck Tigerpark

Verdens første dyreparkhotell

I løpet av neste år vil det aller første dyreparkhotellet i verden åpnes. Det får navnet Lindner Park Hotel Hagenbeck og ligger i Hamburg i Tyskland.

Publisert

Hotellgruppen Lindner Hotels & Resorts og familien Hagenbeck, som driver Hamburgs berømte zoo,Hagenbecks Dyrepark, i sjette generasjon,står bak verdens første hotell med dyreparktema som åpner i 2009.

Like ved dyreparken

Lindner Park Hotel Hagenbeck vil ligge ved siden av den tradisjonsrike parken, som avspeiler seg i stemningen i hotellets innredning, som er inspirert av dyreriket i Afrika og Asia.

Hotellet vil få 159 rom fordelt på seks etasjer, egen restaurant, festsal og forskjellige lokaler til bruk for arrangementer.

Temahotell

I fjor åpnet de et spektakulært tropeakvarium på 8000 kvadratmeter, og nå skal de altså snart åpne temahotellet Lindner Park Hotel Hagenbeck. Med park, tropeakvarium og hotell samlet på et sted kan familieforetaket Hagenbeck tilby sine gjester en totalopplevelse ut over det vanlige.

Hagenbecks direktør, Joachim Weinlig-Hagenbeck, som selv bor i en tjenestebolig i parken, ser frem til å tilby sine gjester hotellets unike konsept med overnatting tett innpå parkens rike dyreliv.

- Vi gleder oss til å motta de første gjestene. Jeg vet av egen erfaring hvor beroligende det er å overnatte tett på dyrene, sier han.

Kjent tysk hotellgruppe

Hotellgruppen Lindner Hotels & Resorts omfatter i alt 28 fire- og femstjerners hoteller i Tyskland, Østerrike, Sveits og Spania. Gruppen er kjent for sine banebrytende hotellkonsepter og hører til blant Tysklands ti mest kjente hotellkjeder.

Powered by Labrador CMS