Vica Hotel Alta1

Vica Hotel i Alta blir Thon-hotell

Ekteparet og eierne Gunvor og Knut Rydningen har bestemt seg for å selge Vica Hotell Alta AS til Thon Hotellbygg. - Våre gjester vil derfor i første omgang ikke merke annet enn et nytt navneskilt på veggen, skriver familien Rydningen i en pressemelding. Den er underskrevet av ekteparet og døtrene Vibeke og Camilla. Thon Hotellbygg overtar alle aksjer 1. september i år.  

Publisert

Alle ansatte, inkludert eierne Gunvor og Knut Rydningen, følger med til det nye selskapet og blir derfor å fortsette å jobbe på hotellet som før.

Hotellet sjarmerte Thon

Olav Thon bodde på Vica Hotell i Alta da han la ned grunnsteinen i Kautokeino for vel ett år. Han ble sjarmert av det veldrevne familiehotellet.

- Han likte det lille sjarmerende hotellet i Bossekop, de ansatte og restauranten veldig godt, og da var valget ikke vanskelig å ta da han ville kjøpe Vica, står det å lese i pressemeldingen.

Vil i gang i Alta

Videre i pressemeldingen heter det: «Først og fremst kjøper Olav Thon hotellet for å komme snarest mulig i gang i Alta. Han ser Alta som en viktig destinasjon i forhold til sin Finnmarks strategi. Allerede har han hoteller på plass i Hammerfest og Kautokeino, og skal snart starte bygging av nytt hotell i Kirkenes.

Thon Hotels er allerede i gang med byggingen av et nytt konferansehotell med 150 rom i sentrum.

Gleder seg til samarbeid

En annen årsak til kjøpet er at han blant annet ser store fordeler for det fremtidige hotellet i Alta Sentrum i å få en opplært stab i Alta som kan tre støttende til når nyhotellet åpner på sentrum.

Det er meglerhuset Centrum eiendom ved Gullik Hansen Oslo som har forestått salget.

- Vi og våre døtre gleder oss til å samarbeide med Olav Thon i det videre, skriver familien Rydningen i pressemeldingen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS