flirt
flirt

Single vil ha muligheten på hotell

Reiselivsbransjen bør få øynene opp for single. Tallet på aleneboende, single mennesker - som også ferierer, har økt betraktelig de siste årene. I Norge finner vi i overkant av 900 000 husstander der det bare bor én person, og disse drømmer nok om enkeltrom på hotell uten tillegg i prisen.

Publisert

Det blir stadig flere single i Norge. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

En undersøkelse utført av hotell.com og den tyske dating nettsiden Meetic.de i 2007, bestående av 1000 respondenter, viser oss hvordan single mennesker liker å feriere.

Søte drømmer om flørting, onenight stands og kjærester er i følge undersøkelsen, nært knyttet til ferieplanene. Romantiske drømmer om å returnere til hjemstedet med en bedre halvdel, er en av dem, heter det i en melding fra hotel.com

Drømmer om retur med bedre halvdel

Mennene er i flertall, når det kommer til ønsket om å møte den store kjærligheten på ferieturen.

" 13 prosent håper å returnere til hjemstedet, vel vitende om at de nå tilhører tosomheten. Disse 13 prosentene planlegger også ferien utelukkende for å møte en partner. Kvinner derimot, er ikke like håpløst romantiske. Bare sju prosent jakter på sin utkårede i ferien. Hele 65 prosent av kvinnene svarer derimot at de er åpne for en uforpliktende flørt.

Foretrukne flørtearenaer

Jakter man, møter man ingen, er det noe som heter. Det ser likevel ikke ut til å skremme vår single armé. Single flørter heftig på tur. Det er ikke overraskende at det er hotellbaren og mellom paraplydrinkene at mange knytter kontakt.

Det blir stadig flere single i Norge. Legges det til rette for dem av reiselivsbransjen? (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Hele 53 prosent av begge kjønn, mener dette er den perfekte arena for sjekkereplikker. Men her slutter også likheten mellom kjønnene.

Treningsstudio, svømmebasseng og buffeen

Hvis mennene mislykkes i baren, retter de blikket mot svømmebassenget og treningsstudioet. Det ser ut til at maskuline omgivelser hvor de får vist frem kroppen i fysisk aktivitet, virker som en magnet på dem. 14 prosent foretrekker treningsstudioet, mens 12 prosent forsøker sine sjekkereplikker på badenymfene i svømmebassenget. Kvinnene mener tydeligvis at veien til en manns hjerte går gjennom maten, fordi 11 prosent svarer at de bruker den stående buffeten til en og annen replikk.

Hater hoteller for skrikerunger

Ikke overraskende viser undersøkelsen at de minst foretrukne hotellene, er de som er tilpasset skrikerunger, barnefamilier og lykkelige par.

Hele 46 prosent av de single kvinnene vil tilbringe ferien på et strandhotell, fritt for det som kan minne om lykkelig tosomhet.

Powered by Labrador CMS