Radisson Blu Logo
Radisson Blu Logo

Radisson Blu og Park Inn blir innbyggere i Hopenhagen

Radisson Blu og Park Inn blir innbyggere i non-profit organisasjonen Hopenhagen. Hopenhagen er et fellesskap, med mål om å gi alle verdens mennesker muligheten til å kommunisere sitt budskap til deltakerne ved FNs klimakonferanse i København.

Publisert

Ministere, ledere og organisasjoner fra 189 land vil delta på klimakonferansen i København. Nettsamfunnet Hopenhagen skal gi alle mennesker en sjanse til å fremme sitt budskap.

Søkelys på miljø

- Det er en selvfølge for oss å støtte Hopenhagen. Gjennom vårt internasjonale Responsible Business-program har vi sterkt søkelys på et bedre miljø, forteller Angelica Montez de Oca, Manager PR & Communication The Nordics

Hopenhagen støttes av flere lokale, nasjonale og internasjonale selskaper, sammen med København by. Alle mennesker og organisasjoner kan bli innbyggere.

Støtte fellesskapet

Angelica Montez de Oca.

- Vi oppfordrer våre gjester og ansatte til å støtte dette fellesskapet, forteller Montez de Oca.

Radisson Blu og Park Inn har begge redusert sitt forbruk av miljøindikatorene energi, vann og avfall. Konkrete rutiner ved hotelldrift og logistikk er endret, og har gitt betydelige og målbare resultater ved hvert enkelt hotell.

Rezidor, som blant annet eier Radisson Blu og Park Inn, har flere ganger blitt belønnet for sitt miljøvennlige engasjement, og mer enn 100 av gruppens hoteller har blitt miljøsertifisert av uavhengige og internasjonalt anerkjente selskaper.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS