Radisson Blu Iveria Hotell Tbilisi nett
Radisson Blu Iveria Hotell Tbilisi nett

Åpner tre nye hoteller nye Radisson Blu-hoteller

Rezidors hotellkjede Radisson Blu har åpnet tre nye hoteller i høst. Ved Radisson Blu Hotell, Hamburg Airport er det gangbro mellom flyplassen og hotellet. I Georgia har Radisson Blu åpnet sitt første hotell (bildet), og i Tunisia venter 14 000 kvadratmeter spa.

Publisert

Fra Radisson Blu Hotell Hamburg Airport, som er bygget i sirkel..

Gjestene ved Radisson Blu Hotell Hamburg Airport tar seg enkelt frem og tilbake til hotellet via en gangbro fra ankomst- og avgangshallen.

Hotellet i Hamburg er bygget i sirkel, noe som setter et individuelt preg på de 266 rommene og suitene. Hotellets innredning er utformet av svenske Christian Lundwall, som har designet hoteller og restauranter over hele verden.

På hotellet finnes også et konferansesenter på 1000 kvadratmeter, et treningssenter og en prisbelønt italiensk restaurant. Når været tillater det kan gjestene koble av på hotellets takterrasse og nyte utsikten til Hamburgs havn.

Les mer om hotellet her

Åpner sitt første hotell i Georgia

"

I de to øverste etasjene i Radisson Blu Iveria Hotel i Tbilisi ligger welnessavdelingen, med fantastisk utsikt.

Da Rezidor åpnet sitt første hotell i Georgia, ble et 20 etasjes høyt tårn fra 70-tallet forvandlet til et moderne hotell.

Ved de 249 rommene ved Radisson Blu Iveria Hotell i Tbilisi i Georgia blandes den moderne stilen med inspirasjon fra georgiske tradisjoner.

Hotellet har over 800 kvadratmeter tilrettelagt for konferanser og møter, og to restauranter; en internasjonal og en italiensk. I de to øverste etasjene ligger welnessavdelingen, med fantastisk utsikt. Her finnes blant annet et spa med behandlingsrom, svømmebasseng og treningssenter.

Les mer om hotellet her

Spahotell i Tunisia

"

Radisson Blu Resort Thalasso Monastir i Tunisia.

Radisson Blu Resort & Thalasso har åpnet i Monastir i Tunisia. Hotellet har 280 rom med 14 juniorsuiter, to seniorsuiter og 20 spasuiter, alle med egen balkong eller terrasse. Hotellet har dessuten tre restauranter og hele seks barer.

Tunisia har blitt et yndet reisemål for mange nordmenn. I 2010 åpner hotellet et 14 000 kvadratmeter stort spa som kommer til å bestå av flere basseng, badstu, hammambad, behandlingsrom og restauranter.

Spaet skal også spesialisere seg på saltvannsbehandlinger, og i øverste etasje vil det komme 20 spasuiter med eget boblebad og behandlingsrom.

Les mer om hotellet her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS