LøkenLossius bord 023 (3).jpg

Horeka kjøper alle aksjene i Riddervold

Fra og med første juli har Horeka AS og Riddervold & Co AS slått seg sammen, og håper at de nå blir en forsterket leverandør av småutstyr til storkjøkkenbransjen.

Publisert

En viktig faktor for å lykkes er at ansatte trives på jobb. Vi skal ha det moro og nyte våre culinariske småretter og aktiviteter i møte med markedet. Mer informasjon blir sendt ut i løpet av sommeren og høsten. At vi skal gjøre vårt absolutt beste for at eksisterende og nye kunder skal få et bedre tilbud fra oss i tiden fremover, er Løken og Lossius samstemte i.

Selskapene fusjonerer ved at Horeka kjøper alle aksjene i Riddervold & Co. Selskapene vil i løpet av høsten samlokaliseres på Horeka sin adresse på Sundvollen i Hole kommune.

Vi skal ta med det beste i begge selskapene, gjøre vårt ytterste for å bli enda bedre overfor våre forhandlere og kunder, sier Per Løken som er selskapets daglige leder. Alle ansatte i Riddervold & Co har fått tilbud om å bli med videre, og Rasmus Lossius har allerede takket ja til stillingen som salgsleder. Vi utvider lagerkapasiteten og vareutvalget, styrker økonomien og går slagkraftig inn i vårt videre arbeid, sier Løken videre.

Powered by Labrador CMS