Jamie Oliver Scandic illu

Jamie Oliver med barnemenyene hos Scandic

Tidligere i år ble det kjent at Scandic skal samarbeide med kokken Jamie Oliver. Nå presenterer Scandic det første resultatet av samarbeidet. Denne sommeren har den engelske kjendiskokken laget barnemenyene på hotellene.

Publisert

Jamie Oliver lager barnemenyene på Scandic-hotellene denne sommeren. (Foto: Karl Gabor)

Samarbeidsavtalen mellom Oliver og Scandic går over tre år, med søkelys på nye målgrupper hvert år.

I år tar han altså for seg barna, som fra sommeren av vil kunne kose seg med helt nye barnemenyer på alle Scandics 150 hoteller.

Du kan se reklamefilmen rettet mot barn her

Mange tradisjonelle måltider vil bli modernisert og få selskap av nye, flotte retter, selvsagt tilberedt med økologiske råvarer.

God og næringsrik mat

"

Jamie Oliver lager sunne menyer for barnegjestene på Scandic-hotellene. (Foto: Karl Gabor)

God, næringsrik mat har alltid vært en del av Scandics filosofi, men hotellkjeden har lagt lista enda høyere ved å inngå samarbeid med Oliver.

Med sine inspirerende matlagingsprogrammer, bøker og kampanjer, har Olivier fått millioner av lojale tilhengere over hele verden. Han har sin helt egen stil og lager mat som er både nydelig og oppnåelig.

Troverdig

Jamie Oliver.

- Han regnes som en troverdig inspirerende kokk, og det var denne kombinasjonen av egenskaper som fikk Scandic til å kontakte den populære kokken og trendsetteren, het det i pressemeldingen fra Scandic da det ble kjent at Oliver skulle bidra.

Les også: Kjendiskokk skal samarbeide med Scandic

Nytt med hotellkjede

- Jeg ser frem til å jobbe med Scandic. Jeg har sett nærmere på Scandics hoteller, og er imponert over det jeg har sett og måten kjeden tar seg av folk på. Jeg er varsom med hvilke selskaper jeg velger å samarbeide med, og lar meg egentlig bare rive med av samarbeidsprosjekter når jeg føler at vi deler de samme verdiene. Det å jobbe med en hotellkjede er noe helt nytt for meg, og det blir gøy å jobbe med mat på en helt ny arena, uttalte Jamie Oliver.

Du finner mer informasjon om samarbeidet her

"
Powered by Labrador CMS