Pizza

Meld deg på Pizza-NM 2009

Nå går snart fristen ut hvis du ønsker å melde deg på Pizza-NM 2009, som arrangeres torsdag 23. juli. Påmeldingsfristen er 30. juni. For 11. året på rad blir Pizza-NM blir arrangert for 11. året på rad under Gladmatfestivalen i Stavanger, som arrangeres 22. til 25. juli. Gladmat er Norges største matfestival med 200 000 besøkende gjennom fire dager.

Publisert

Pizza-NM 2009 arrangeres under Glatmatfestivalen i juli. (Illustrasjonsfoto)

Din norske pizza kan sende deg helt til Italia. Vinneren blir nemlig premiert med reisegavekort til Italia - pizzaen sitt hjemland.

Pizza er blitt en folkelig suksess også her i Norge. Pizza-NM er for den vanlige mann og kvinne på kjøkkenet.

Vinnerne de siste årene har vært pizzaelskere uten kokkefaglig bakgrunn, skrives det på Gladmat sine hjemmesider.

Finale torsdag 23. juli

Torsdag 23. juli er det klart for finalen i Pizza-NM i Stavanger sentrum. Men først skal finalistene plukkes ut, og nå har du muligheten til å delta.

Hoveddommer under finalen er Tore Gjesteland, VM-vinner i dessertpizza. Wenche Andersen i God Morgen Norge, TV2 og Årets Kokk, Gunnar Hvarnes som er Norges kandidat til Bocuse d`Or, er blant de fem dommerne finaledagen.

Send inn din oppskrift

Ved å klikke her www.dinmat.no kan du sende inn din pizzaoppskrift, og vips så er du med i konkurransen. Har du bilde av din pizza må du svært gjerne sende det med. Bare følg de enkle instruksjonene i oppskriftsskjemaet.

Innsendingsfristen er 30. juni. Fra 1. til og med 5. juli vil alle kunne stemme frem sin favoritt ved å gå inn på nettsidene til dinmat.no.

De tre med mest stemmer går til finalen, sammen med to deltakere som en fagjury stemmer på.

Regler

Reglene er enkle. Pizzaen må være basert på:

* Gjærdeig

* Norske tomater

* Ost fra TINE

Dessuten skal oppskriften være til fire personer.

"
Powered by Labrador CMS