Chef James Canora nett

Stjernekokk på Norgesbesøk

- Kjendiskokk og medlem av Continental Airlines Congress of Chefs, James Canora, gjestet Oslo nylig. Canora er best kjent fra New Yorks Tribeca Grill, som eies av skuespilleren Robert DeNiro. Sammen med kjøkkensjef Patrick O`Toole fra Restaurant Julius Fritzner på Grand Hotel, presenterte han en eksklusiv meny komponert for Continental Airlines BusinessFirst passasjerer.

Publisert

James Canora er best kjent fra New Yorks Tribeca Grill, som eies av skuespilleren Robert DeNiro. Nylig besøkte han Oslo i forbindelse med at Continental Airlines feiret fem år i Norge.

Ved den fasjonable Restaurant Julius Fritzner på Grand Hotel i Oslo, ble det i dag servert delikatesser som skal gi begrepet flymat en ny mening. Den anerkjente kokken James Canora presenterte sin New York Grill meny, i forbindelse med at Continental Airlines direkterute mellom Oslo og New York feirer fem år i Norge.

Canora, også kjent som "Chef to the Stars" var i Oslo for å dele sine erfaringer som mesterkokk i New York, om sitt samarbeid med Continental Airlines, og om hvordan man tilbereder og serverer eksklusiv mat i luften.

Eksklusiv flymat

På menyen sto blant annet Maryland crab cake, grillet fruktrelish, krydder remulade og marinert "New York strip" med hvitløksmør, asparges og ovnsstekte poteter. Canora er en av fire stjernekokker som til sammen utgjør Continental Airlines Congress of Chefs. Stjernekokkene komponerer eksklusive menyer for flyselskapets BusinessFirst passasjerer, inspirert av rådende mattrender fra de ulike regionene flyselskapet opererer i.

James Canora arbeider til daglig på ærverdige Delmoncio`s i New York. Han eier også NYC Culinary Events, som komponerer maten til arrangementer som Masters og Ryders Cup, US Open, Tribeca Film Festival og Breeders Cup.

Fem år i Norge

- Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å feire våre fem år i Norge, enn å bli servert et måltid komponert av en av verdens beste kokker. Jeg er

David Hilfman i Continental Airlines.

stolt av å ha James Canora personlig involvert i å komponere maten vi serverer om bord på våre fly. Hans ekspertise og engasjement er uvurderlig i arbeidet med å kunne tilby våre BusinessFirst kunder den aller beste maten, sier Dave Hilfman, som er Continentals Senior Vice President - Worldwide Sales.

Continental Airlines feirer fem år i Norge i 2009. BusinessFirst tilbudet finner man om bord på flyselskapets Boeing 757 flygninger, som er den eneste direkteruten med daglige avganger mellom Oslo og New York.

Continental Airlines

Continental er verdens femte største flyselskap, og feirer i år sitt 75 års jubileum. De har mer enn 2750 daglige avganger, mellom 133 amerikanske og 132 internasjonale destinasjoner. Av disse trafikkeres 750 destinasjoner gjennom samarbeid med andre flyselskap.

I Europa har Continental mer enn 312 avganger i uken fra 29 steder i 16 land, som går til knutepunktene New York, Huston og Cleveland. Derfra har selskapet avganger til mer enn 200 destinasjoner i hele Nord Amerika, Latin Amerika og Karibia.

Rangert høyt

Under OAG Airline of the Year Award 2008 som baseres på en avstemning blant businessreisende fra hele verden, vant Continental prisen som «Best Airline based in North Amerika» for femte året på rad.

På Fortune Magazines liste over de mest anerkjente flyselskapene i verden, ble Continental Airlines kåret til No 1 Most Admired Global Airline i 2008. Også denne listen har selskapet toppet de siste fem årene.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS