Strand Hotel Fevik nybygg2

Nye Strand Hotel i Fevik tar form

Nybygget på Strand Hotel Fevik tar form. Ny bankettsal, velværeavdeling med utendørs boblebad og 42 nye rom som kan gjøres om til 20 leiligheter ved behov, er noe av det som skal stå klart når nyhotellet åpnes i oktober. – Vi begynte i august i fjor, og siden har det gått i ett, opplyser hotelldirektør Agnes Berntsen.

Publisert

Nybygget på Strand Hotel Fevik gir plass til blant annet 42 nye hotellrom, som også kan gjøres om til 20 leiligheter. (Foto: Hotellet)

Nybygget skal, hvis alt går etter planen stå ferdig i løpet av august, innredes i september, og åpnes for gjestene i oktober.

Les også: Offensivt på Strand Hotel Fevik

Glasskorridor mellom gammel og ny del

– Det som er fantastisk er at vi har klart å ha full drift av hotellet under byggingen. For eksempel har vi støyisolert kursavdelingen, og jeg har vært innom hvert eneste kurs som har blitt holdt her og brukt noen minutter på å fortelle om byggearbeidet. På denne måten ligger vi i forkant, noe som er mye bedre enn at gjestene lurer på hva som skjer, sier Berntsen til Grimstad Adressetidende.

Utvendig vil det fremstå i samme stil, men de nye rommene vil bli vanskelig å sammenligne med de gamle. Det gamle hotellet og nybygget vil bli forbundet med en glasskorridor, så når du går mellom dem vil du få utsikten mot sjøen og stranden.

"

Nybygget på Strand Hotel Fevik tar form. (Foto: Hotellet)

Dessuten vil nybygget få nye heiser, nytt ventilasjonsanlegg og nytt elektrisk anlegg.

Lokale navn

– Jeg kan avsløre at vi har tenkt å bruke lokale navn fra Fevik på de ulike delene av nybygget, og vi vil at folk fra Fevik skal være stolte av hotellet og bruke det i enda større grad, sier Berntsen til avisen.

Den nye bankettsalen er en av delene som vil få et navn hentet fra lokalmiljøet, og begynner nå for alvor å ta form. Med sin avrundede stil minner den ikke så rent lite om den gamle bankettsalen.

Les også: Strand Hotel Fevik bygger ut

Skal legge vekt på service

"

Agnes Berntsen i resepsjonen på hotellet. (Foto: Hotellet)

Noe av det mest luksuriøse i det nye bygget blir å finne i den nye velværeavdelingen med både innendørs og utendørs boblebad og badstue.

– Velværeavdelingen er et tilleggstilbud, sier Berntsen, som også legger vekt på holdninger og verdier i driften av det ærverdige hotellet.

Strand Hotel Fevik - før utbyggingen. (Foto: Hotellet)

– Vi ønsker å være et flaggskip i bransjen. Norge er et u-land på service, og jeg tror mange har sovet i timen på dette området. Jan Vincents Johannessen sier at når du skal ansette folk må du se etter holdninger, holdninger og holdninger, og det er jeg enig i. Uten alle disse verdiene i bunn er det ikke noe poeng med nybygg, sier Agnes Berntsen til lokalavisen.

Du kan lese hele saken i Grimstad Adressetidende

"
Powered by Labrador CMS