Stange Gårdsprodukter Innovasjonspris nett

Innovasjonspris til Stange Gårdsprodukter

Stange Gårdsprodukter ble i dag tildelt NCE Culinology’s Innovasjonspris 2010 under Gladmat-festivalen i Stavanger, som pågår denne uka. Innovasjonsarena Gladmat er et resultat av samarbeid mellom Måltidets Hus, Gladmat, Innovasjon Norge og NCE Culinology. Sju bedrifter har i år plass på Innovasjonsarena Gladmat.

Publisert

Stange Gårdsprodukter er tildelt NCE Culinology’s Innovasjonspris 2010.

Bedriftene som er med på Innovasjonsarena Gladmat er i alfabetisk rekkefølge: Angus Gardskjøtt, Kystvilt, Reppens Bakeri, Stangeland Mølle, Stange Kylling, Skinka fra Suldal og Varangervilt.

NCE Culinology ønsker å anerkjenne en av bedriftene som er med på Innovasjonsarenaen ved en tildeling av Innovasjonsprisen for 2010.

Bedriftene har ulike typer innovasjon ved seg som:

* Unike produkter med høy kvalitet

* Flott emballasje og designutforming

* Teknologi

* Kommunikasjon og salg til forbruker

Vinneren av NCE Culinology’s Innovasjonspris for 2010:

* Er en bedrift som har hatt en flott omsetningsvekst de siste årene.

* De første årene ble produktene hovedsakelig solgt til utvalgte restauranter, men produktene er nå å finne i alle kjedene og mange steder i landet.

* Fokus på kvalitet går igjen i alle leddene av verdikjedene

* Utvalgte produsenter

* Kyllingene har god plass og får for som gir best mulig kjøttkvalitet.

* Kyllingproduktene er av ypperste kvalitet og er smakfulle og møre.

* Siste året så har de lansert en serie ferske, ferdige sauser som er klar til bruk etter kort oppvarming.

* Både kyllingproduktene og sausene har en flott design, som framhever produktet og det er også lagt vekt på god informasjon og historiefortelling.

* Bedriften er også godkjent av Matmerk, og kan bruke Spesialitetsmerket på Landkylling, sauser og kraft.

Juryen har bestått av Audun Rake fra Innovasjon Norge, Hanne Berentzen fra Ostehuset, Johanne Brendehaug fra TINE og Anne Siri Høiland fra NCE Culinology. Bedriftene og produktene er veldig ulike, og det har vært veldig vanskelig å vurdere dem opp mot hverandre.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS